Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea77

POTRZEBUJE KOGOŚ KTO ZNA SIĘ NA SKYPE!!!!!!!

Polecane posty

Gość 2092982
No?

Próbowałam juz wszystkiego, sprawdzałam głośnik, mikrofon. Nie słysze rozmówcy. Osoba po drugiej stronie mnie słyszy a ja nie. Co jest? Czy jest ktoś kto naprawde się zna i wytłumaczy mi krok po kroku jak to naprawić? (odinstalować i zainstalować na nowo tez próbowałam)

Skype -> Opcje -> ustawienia audio Sprawdzałaś czy tam jest ustawione dobrze? Powinny być wybrane głośniki z których korzystasz i głośność na maxa

Gość gdkelotb
Ja mam na odwrót.Ja słyszę,a mnie nie słychać.:(

Wszystkie ustawiawienia audio są ok i właśnie dlatego pisze, że potrzebuje kogoś kto sie naprawde dobrze zna bo problem lezy chyba gdzieś głębiej. Co to może być ???

A dzwoniłaś na sound test service? Tam od razu Ci się pokazują możliwe ustawienia jak coś skype złego wykryje. Jeśli tam pokaże że jest wszystko ok, to może sprawdź głośniki (rozumiem że jak puszczasz muzykę to działają? ) podłącz inne i sprawdź czy też cisza, może to w ustawieniach kompa... tutaj już bez wglądu nikt Ci raczej nie doradzi

To jest laptop, innych głośników nie mam. Jak puszczam muzykę i cokolwiek innego to działaja normalnie.

Kurcze nie wiem, sprawdź jeszcze raz czy na pewno nie jest nic wyciszone. A próbowałaś z kilkoma osobami? Może to u rozmówcy jest coś nie tak z mikrofonem

Próbowałam z kilkoma. I wszystkie ustawienia. Ciągle to samo. Spróbuje z tym serwisem. Dzięki :)

S P I E R D A L A J W P O D S K O K A C H !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mam to samo i moja
znajoma tez :(

Gość mam to samo i moja
znajoma tez :(

Gość mam to samo i moja
mnie tez nie slychac!!!