Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameleonka123

Mam 168cm wzrostu i waze 71kg, moj cel to 55kg.

Polecane posty

Witam co u Ciebie slychac kaktusowata? U mnie zastój trwa w najlepsze. Nie wiem, czy mam go przeczekac, czy cos zmienic w diece albo w cwiczeniach. Teraz codziennie godzinę spędzam na marszobiegach, a do tego co drugi dzien pół godziny robie cwiczenia na dane partie ciała, więc raczej więcej cwiczen juz nie da rady.

ja puki co wogóle nie cwicze :( moze raz sie zmobilizowałam i zrobiłam 50 brzuszkow ale to było na tyle u mnie ok dietke nadal trzymam z małymi grzeszkami - martwie sie ze topik umiera , praktucznie nikt oprócz nas nic tu nie pisze zastanawiam sie tez nad dieta kapusciana - ale tak jakos troche sie boje ze i tak nie wytrzymam jesc to co jest zalecane . teraz mam mozliwosc wyboru jem co chce tylko mniejsze porcje

Nowe osoby są miło widziane, a temat sie kręci bo my piszemy. Ja sie rozchorowałam, więc póki musze zaprzestac intensywnych cwiczen

witam wszystkie Panie !!! podobnie jak w podstawowym poscie, mam 168 cm wzrostu, i jeszcze 2 tygodnie temu mialam 73 kg, dzis weszłam na wagę i aktualnie mam 68 kg. Ograniczylam jedzenie w pierwszym tygodniu diety do ok 1000 kcal. Jednak w 2 tygodniu dostałam od znajomej (wycofane już ze sprzedaży - wiem) tabletki meridia 15. z racji tego ze jestem w 100% zdrowa pomyslalam ze moge sprobowac z tymi tabletkami -w sumie nic nie trace - a zdrowie - hmm - no fakt, czytalam ze szkodliwe, ale mam ich tylko 3 listki - czyli na około 4-5 tygodni... biorę od tygodnia i nie faktycznie moglabym nie jesc cały dzien. Poza tym nie odczuwam żadnych skutkow ubocznych. staram się jesc regularnie - mniej wiecej co 3 godziny - ale faktycznie w malych ilosciach - chociaż przez te tabletki faktycznie chyba nie musialabym wcale jesc. na dietę zdecydowalam się po tym jak wróciłam z urlopu na ktorym bylo jedno wielkie obzarstwo, a na wadze pojawił się kolejny kg więcej. Co pare miesięcy coś przybywa - koniec tego. Juz mam troche ciałka a jak tak dalej pojdzie to niezle się roztyje... Ale jest dobrze. 2 tygodnie za mną. Zobaczymy co bedzie dalej. Jak skończę meridię chcę do diety dorzucić cwiczenia zeby czasem nie przybrac konkretnie ;D... Chciałabym dojsc do wagi 60 kg. jak na razie nie widac u mnie ubytku 5 kg ;( niestety......

nie boisz sie tych tabletek? moja przyjaciółka je brała i faktycznie bardzo szybko schudła i bardzo ładnie jednak gdy przestała je brac to tez bardzo szybko przytyła

Gość aga.wierzba85
kameleonka! nie wiem czy wiele wniose w ta dyskusje swoim glosem, ale wiem co mowie, bo sama co jakis czas zmagam sie z waga, a swego czasu borykalam sie z kilkunastoma kg po dziecku. 1) bieganie, do osmych potow, na maksa, bez zmiluj (wczesniej naturalnie rozciaganie i sucha zaprawa, bo przeciez nie chcemy sobie zrobic krzywdy). 2) masaze (mam akurat to szczescie sasiadowac z fizjoterapeutka, ktora dawala mi upusty sasiedzkie ;)) 3) niezarcie po 18!! 4) NORMALNE niezbyt obfite i mozliwie niezbyt kaloryczne ale normalne jedzenie wczesniej. na listku salaty i czarnej kawie daleko nie zajedziesz 5) duze ilosci wody min. i od czasu do czas woda kokosowa dla detoksu (http://www.vivalife.pl/sklep/). serio, to dziala. i jest to sposob na niezbyt szybkie ale ŁADNE chudniecie. i trwale. pozdrawiam!

co do meridii - dużo osob mowi ze po skonczeniu brania meridii waga znow wrocila do normy... jednak ciezko mi uwierzyc ze to wina tylko tabletek bo skoro jest sie na diecie i po jakims czasie się z niej rezygnuje i znow obzera to zawsze jest efekt jojo. Jednak biore pod uwage mozliwosc przytycia dlatego zaraz po skonczeniu meridi mam zamiar do diety dorzucic cwiczenia. zobaczymy jakie beda efekty... a tobie jak idzie dieta? myslalam jeszcze o alli ale na razie mam meridie zobaczymy co bedzie pozniej... w kazdym razie musze sie ograniczac z zarciem bo coraz czesciej zgaga mnie lapala przed rozpoczeciem diety - okropne uczucie!!!

co do meridii - dużo osob mowi ze po skonczeniu brania meridii waga znow wrocila do normy... jednak ciezko mi uwierzyc ze to wina tylko tabletek bo skoro jest sie na diecie i po jakims czasie się z niej rezygnuje i znow obzera to zawsze jest efekt jojo. Jednak biore pod uwage mozliwosc przytycia dlatego zaraz po skonczeniu meridi mam zamiar do diety dorzucic cwiczenia. zobaczymy jakie beda efekty... a tobie jak idzie dieta? myslalam jeszcze o alli ale na razie mam meridie zobaczymy co bedzie pozniej... w kazdym razie musze sie ograniczac z zarciem bo coraz czesciej zgaga mnie lapala przed rozpoczeciem diety - okropne uczucie!!!

Gość Katrzyn.
Zycze powodzenia w diecie :) Ja mam 178 I waze 59kg, też chce zejsc do 55, ale to ciezko idzie ; (

Gość gość
Witaam mam tak samo jak ty bedzie dobrze wazylam 73 ale schudlam juz 2 kg mam nadzieje ze do wakacji dojde do wagi 55 kg Trzymam Kciuki!

Gość gość
hej ja mam 40 lat, 6 miesiecy urodzilam synka, mam ten sam wzrost co autorka ale moja waga to az 74kg, nie wygladam az tak zle ale za duzo, lata temu tez mialam ta wage bo to moja najwieksza jaka mialam ale wtedy wygladalam prawie 2 razy grubsza, bylam spuchnieta na twarzy okropnie, teraz twarz mam szczupla wrecz chuda ale to dlatego ze cwiczylam kiedys, waga wzrosla ale mam miesnie a nie tluszcz, wygladam troche lepiej niz kiedys ale.... moja waga jak nie utylam do tej to byla zawsze 55-56 kg, uwazam ze byla dla mnie idealna chociaz niektorzy mowili ze bylam chuda...razem latwiej sie motywowac, dodam ze ja nie utylam ani grama podczas ciazy bo moja waga przez byla 74 i po tez ta sama, natomiast poza ciaza potrafilam utyc...