Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wie nie wiem nie wiem

czy cos ze mna nie tak?

Polecane posty

mam 19 lat, nie jestem brzydka ani nieatrakcyjna, ani głupia, ani nudna. Mam wielu znajomych i potrafię dobrze sie odnaleźć w towarzystkie zarówno dziewczym jak i chłopaków. Mimo to zaden chłopak mnie nigdy nie adorował, nie podrywał itp. Tzn. moim zdaniem 'nikt mnie nie chce', chociaż moje koleżanki mówią mi że podobam się temu i temu, a ja tego nie widze. Chciałabym mieć chłopaka a jednak jak sobie 'narzekam' to słyszę ze jakbym tak naprawde chciała to bym miała. A ja się wtedy zastanawiam jak to skoro 'nikt mnie nie chce'. Trochę sie martwie że cos jest ze mna nie tak bo wadomo, większość osób w moim wieku miało już za sobą pierwszy raz, jakieś związki itp. A ja nic. I sama się sobie dziwie i coś jest chyba na prawde nie tak bo żaden chłopak (ani dziewczyna) tak na prawde migdy mnie nie pociagał sexualnie, ani z nikim nie chciałam 'być'. Nie chce sie całować (raz to zrobiłam i nie podobało mi sie). Z wiadomych względów nie wiem jak 'smakuje' sex ale nie smieszy mi sie zeby sie dowiedziec, po prostu jakos nie czuje ani potrzeby, ani ochoty na to. Z jednej strony chce miec kogos, a z drugiej nie chce, sama nie wiem czemu. napiszcie mi prosze szczerze co o tym myslicie.

Myślę, że pragnienie posiadania chłopaka wynika ze wzorców wokół Ciebie. Chcesz się dostosować i wręcz wmawiasz sobie, że tego pragniesz. Uważam tak bo nie odczuwasz ani pociągu seksualnego ani fascynacji daną osobą. Po prostu jeszcze nie jesteś na to gotowa i tyle Nie rób nic na siłę, spróbuj się wyciszyć i zobaczyć czego Ty chcesz, a nie co niby "powinno się" robić Ja miałam tak do pewnego momentu. Wcześniej chciałam kogoś mieć, ale de facto nie wyobrażałam sobie jak to będzie "być z kimś". Ale odkąd kogoś poznałam już raczej to wypływa ze mnie, niestety bez perspektyw jest ta znajomość, ale to już nie ważne

dzieki :) ktos jeszcze?

Nie wiem.. i nie rozumiem.. ale podobnie ma ma moja siostra. Ma 20 lat, jest mądra, atrakcyjna, nie stroni od ludzi, chodzi na balety, ma znajomych,przyjaciół.. a NIGDY nie miała chłopaka.. calowała się parę razy na baletach.. tyle.. Też sie zastanawiam jak to jest, bo ja w jej wieku... no wiecie.. już parę związków za sobą, szczeniackich bo szczeniackich, ale jakieś porownanie było.. nie wiem czy to ok.. Boję się ze jak w końcu znajdzie tego księcia z bajki to okaże się chujem a ona tego nie zauważy bo nie będzie miała porównania.... Tak jak Ty mówi: "nikt mnie nie chce" ale też "nikt mi się nie podoba, nie będę z nikim na siłę bo tak trzeba".....