Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irgga

Czy uwierzyć w to że bił byłą żonę? ?

Polecane posty

Gość byłam w takim układzie
"emocjonalny wrak" , srak a nie wrak :O to by znaczyło że jest zdolny do wyższych uczuć , a nie jest :O biedny.. zagubiony

Gość Jezu, nie rozumiem tak głupich
xddxdxddxd - to się bierze stąd, że psychopaci uważają, że stoją ponad prawem i ich ono nie dotyczy.

Gość xddxdxddxd
wszystko jest udawane,zalamany jest czyms innym,pewnie jego ex poznala kogos i go szlag trafia-pewnie zezwal ja od k..,ale nie wiez w jego wrazliwosc...bo te kanalie nie sa wogole wrazliwe,sa przebiegli,cwani i bez uczuc....oprocz tego badz pewna ze cie okradnie,tak namaci i namiesza ze mu oddasz swoje oszczednosci,wyplate itp...cokolwiek moze byc zlego,to tego od niego doswiadczysz

Gość irgga
jeszcze te jego huśtawki nastoju.. raz zachowuje się jakby świata poza mną nie widział, a kolejnym razem jest oziębły, jakbym była mu obojętna.. a tłumaczy to stresem

Gość dziewczyno obudz sie i uciekaj
od niego, zmanipulje Cie a za jakis czas pobije. Wiej poki nie jest za pozno!!!!!!!!!!!!!

Gość anżella
co do emocjonalnego wraku.. hmm zdarzają się tacy faceci, nie wiedzą co z sobą zrobić, piją , puszczają się, ale ten wydaje mi się być dupkiem :O

Gość feuwbvrejqwuevdj vbjxb
byle dziad wazne ze ma chuja w spodniach..

Gość irgga
mogłabym mieć każdego chuja uwierz mi... zawrócił mi w głowie tak nie na żarty...

Bo psychopaci i narcyzi to typy, które dzięki perfekcyjnemu opanowaniu sztuczek manipulacji łatwo potrafią poderwać każdą kobietę. Tyle, że to tylko gra pozorów, bo w środku nie ma niczego wartościowego.

Gość tez mnie to rrrrazii
szanuj sie kobieto!

Gość srathathatata
no i po co jej wszyscy tłumaczycie... przecież autorka wyraźnie powiedziała że jej "zawrócił"... Tak, że Wszystkiego Najlepszego, Szczęścia, Zdrowia, Pieniedzy i dzieci dobranoc.

Gość coconutt1
wyobraź go sobie w sytuacji kiedy oznajmiasz mu że wpadliście, jak reaguje ?

Uciekaj tak szybko, jak tylko się da, bo może być za późno i marnie skończysz. Uwierz to komuś, kto na własne oczy widział i miesiącami pomagał kilku kobietom wyrwać się z tego typu związków i widział, jak okropnie były zmaltretowane. Nie potrafisz sobie nawet wyobrazić, co oni są w stanie zrobić tym kobietom, czym je bić czy dźgać. Nigdy tego nie zapomnę.

Gość irgga
już sobie wyobrażałam.. nie wiem czemu,ale właśnie mam wrażenie że on zakłada taką maske i że wtedy by dopiero pokazał jaki jest naprawdę i cała "miłość" by się zmyła razem z nim

Gość feuwbvrejqwuevdj vbjxb
no jak ci zycia nie szkoda marnowac na kutafona to Wszystkiego Najlepszego zyczę!

coconutt1 "wyobraź go sobie w sytuacji kiedy oznajmiasz mu że wpadliście, jak reaguje ? " Niektórzy wtedy jeszcze reagują dobrze, ale zaraz po urodzeniu się dziecka zaczynają w domu rządy terroru.

To typowa technika uwodziecieli, którzy chcą kobietę do łóżka, ale wcale im nie zależy: to technika push and pull.

Gość irgga
też mam wrażenie że czasem mu nie zależy .. nie dzwoni, jak się posprzeczamy i wyjdę obrażona to nie kwapi się do przeprosin , bo to nie jego wina...

Gość uuhehhehhehee
długo jeszcze ? OBUDŻ SIE DZIEWCZYNO! bo zostaniesz niedługo z palcem w dupie

Gość irgga
idę się z tym przespać, dzięki, dobranoc

Gość uuhehhehhehee
czy tam z ręka w nocniku jak to sie mowi

dziewczyno zakoncz to od razu i jednym mocno cieciem!!!!!!!!! absolutnie pod zadnym pozorem nie daj sie jego gadaninie, nie wchodz w zadne dyskusje ten typ faceta jest wrazliwy tylko na wlasnym punkcie i tylko on sie tak naprawde liczy, Ty jestes tylko marionetka!!! tacy faceci sa psychiczni!!!!!!

i uwazaj, bo wszystko obkreci tak do gory nogami i Cie omami, ze z Ciebie zrobi winna wszystkiego!!!!!!

Gość okurwajapierdole
wy jesteście pojebane :O może facet po prostu ma problemy emocjonalne, faktycznie jest zdołowany, może nigdy jej nie bił,a ludzie z niego zrobili potwora takiego jak wy próbujecie ?

Gość uuhehhehhehee
ewidentnie ma problemy emocjonalne. od takich ucieka sie gdzie raki zimuja

Gość okurwajapierdole
a może wystarczy im pomóc? to też kurwa człowiek tylko zagubiony, sama jednego znałam którego zaraz byście wstawiły między kurwiarzy. damskich bokserów

Oni nie przepraszają, bo po prostu nie mają żadnych wyrzutów sumienia. A jeśli zdarzy im się wyjątkowo przeprosić, to dlatego, że chcą coś tym osiągnąć. Typowe jest na przykład to, że najpierw taki palant uderzy żonę tak, że omal jej nie zabije, a za chwilę przychodzi, przeprasza i płacze - i tu, nie wiem dlaczego, wiele kobiet się nabiera i chce wybaczyć. A potem znów ją bije i znów przeprasza. To jest właśnie najtrudniejszy schemat do przerwania u tych kobiet, to mnie wykończyło najbardziej - tłumaczenie im długimi tygodniami, a nawet miesiącami, żeby ani razu nie uwierzyły w te łzy i przeprosiny i żeby nie wybaczyły (wtedy czuje się jeszcze bardziej bezkarny). Czasem siedziałam z nimi przy telefonie, żeby je pilnować. W końcu zrozumiały, że nie wolno tego robić, ale przekonanie ich o tym to była cięzka praca. Dziś są z nimi rozwiedzione, dziękują mi za cierpliwość, a niektóre z nich są już w szczęśliwych związkach.

Gość uuhehhehhehee
no chyba ze jestes psychologiem czy psychiatra. w innym przypadku nie radze

Gość okurwajapierdole
i nie mówcie że nie potrafią pokochać nikogo oprócz siebie :O co za bzdura..

Gość gg4r
no zesz pedofil tez czlowiek,morderca tez . Pomagajcie im bo zagubieni kurwa!