Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama i nie sama

Termin porodu za tydzień a ja czuję że to będzie jutro.

Polecane posty

To już mój drugi poród, więc wiem jakie to uczucie gdy się zbliża dzień rozwiązania. Bardzo lubię siedzieć na kafe i czekam aż mi któraś napisze, czy mogę się sama zgłosić do szpitala? Pierwszy poród był wzorowy, data wyliczona dokładnie, więc mąż mnie ubrał, zapakował, zawiózł do szpitala i po kilku dniach urodziłam córeczkę. Tym razem ma być chłopiec i się strasznie cieszę. Ale moim zdaniem to będzie na pewno jutro. Co robić? Czy czekać jeszcze, aż się zaczną skurcze, a może już dziś w nocy pojechać? Nie mogę spać, mój mąż też się tym lekko poddenerwował. O jej...właśnie spojrzałam na zegarek i już dawno po północy,no tak. Czyli urodzę dzisiaj!

dzieciak już głowe wystawił na wierzch

Gość dorotkowo
zadzwon po karetke powiedz ze nie zbyt sie czujesz i jestes w ciazy wezma Cię nawet teraz do szpitala......

wcisnąć go spowrotem czy pozwolić mu wyjść ?

podszywy o tej porze już powinny spać. wątpię czy przyślą karetkę, mój szpital to porażka, porodówka ok- odnowiona, personel miły, ale SOR i izba przyjęć do totalne dno dlatego nie wiem co robić teraz, czy mnie wezmą w ogóle, a nie chcę czekać na ostatnią chwilę i wolałabym mieć zrobioną lewatywę, no wiecie :O

Gość dorotkowo
obudź męża i niech Cię zawiezie do szpitala........ Ja myślę że karetka zabiera ciężarne kobiety do szpitala kiedy źle się czują......To ich obowiązek

Gość predkosc dzwieku
no sorry, ale zawsze maz ja moze zawiezc do szpitala - od razu karetke wzywac?? sa chyba bardziej potrzebujacy karetki niz kobieta, ktorej cos tam, sie wydaje

wcisną mi rurkę do odbytu , bardzo to lubię :) wleją z woreczka wodę i będę strzelać kupą podnieca mnie to :) uwielbiam rodzić ,upajam sie ingerencją lekarzy w otwory mojego ciała

Gość po co ty chcesz lewatywe robic
fuuuj:o

po to się robi lewatywę, by podczas porodu nie oddać stolca

Gość dorotkowo
po to się płaci składki żeby mieć lekarza pod ręką nie ważne czy cięzarna czy kto inny

Gość Czy to
Agnieszka?