Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krytyna128

dziwny fetysz

Polecane posty

Gość krytyna128

Mam następujący problem. jesteśmy małżeństwem już 3 lata, dotychczas wszystko układało się wspaniale, także w łóżku..aż do czasu. no właśnie niedawno zauważyłam że on ma problem z gazami, nie wiem z czego to wynika, ale doszło to także do naszej sypialni. jeden raz rozumiem, ale na dłuższa metę to trochę rozpraszające. niemniej mogłabym to jakoś przeżyć, gdyby nie te pytania które ostatnio zadaje w stylu" ale się spierdzielałem" albo "czy lubisz jak popuszczę" (tu trochę się zaniepokoiłam , ale stwierdziłam eh ci faceci) no ale ostatnio przegiął pytając zgadnij co jadłem czy to jakiś fetysz? czy mam czym się niepokoić czy to dobra mina do złej gry? proszę pomóżcie!

Gość Nieco Starszy
Do Krytyna128 Tak, nalezy sie niepokoic i ukrocic to natychmiast. Jesli nie zareagujesz, im wczesniej tym lepiej, to bedzie coraz gorzej. Powinnas przeprowadzic z nim powazna rozmowe. Powiedz mu, ze puszczenie gazow podczas stosunku jest nie do zaakceptowania bo odbiera Ci zupelnie ochote do kontynuacji. Jesli ma gazy nie do kontrolowania nalezy odlozyc seks na inna okazje. Komentowanie wlasnych gazow jest wogole nie do przyjecia. Proponuje, zebys byla dosyc stanowcza; powiedz mu, ze nastepnym razem przerwiesz zabawe jesli sobie pozwoli na gazy - i zrob tak naprawde! Jeszcze jedno: to, co napisalem powyzej nie ma sensu o ile Ty sama lubisz zaawansowane analne cwiczenia np przygladanie sie oddawaniu stolca przez partnera itp Sa tacy ludzie ... Wtedy puszczanie gazow moze byc czescia zabawy. Wydaje mi sie jednak, ze Ty nie jestes na tym etapie wiec powinnas stanowczo polozyc kres tym praktykom. Powodzenia!

Gość Mastur Bator
Pokonaj go jego własną bronią. Zjedz przed spaniem dużo brukselki, głośno nie będzie ale smród oduczy go takich zabaw. Najlepiej jak poprosisz go o minetkę, taki lekki tajniaczek w kierunku jego twarzy i gościu straci przytomność i odzyskasz swojego dawnego poukładanego chłopca. Pozdrawiam.

Gość Mastur Bator
Pokonaj go jego własną bronią. Zjedz przed spaniem dużo brukselki, głośno nie będzie ale smród oduczy go takich zabaw. Najlepiej jak poprosisz go o minetkę, taki lekki tajniaczek w kierunku jego twarzy i gościu straci przytomność i odzyskasz swojego dawnego poukładanego chłopca. Pozdrawiam.

Gość muż
On ci daje do zrozumienia, że przejadł mu się już bigos. Na śniadanie bigos, na obiad bigos, na kolację bigos, od 3 lat tylko bigos, kurwa mać, żono moja!!!

Gość gość
Uwielbiam kupę jej siusiu, i wszystko co jej ...ma super chemie i bardzo mi smakuje .nawet wlosy ,czy inne rzeczy są pyszne. Katar,krew z okresu, wszystko. I to piękne jest mieć kobiete w ustach....

Gość gość
faktycznie dziwny fetysz. Ale jeśli jedną osobę w związku on nie kręci a wręcz odpycha to nie da rady by tak dalej było. Mniej typowe upodobania seksualne działają jeśli pozytywnie wpływają na oboje kochanków a nie tylko na jedną osobę.