Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapselko

kto głosował na PO? oraz kto bęzie głósował na PO w następnych wyborach?

Polecane posty

Gość wyjść z matrixa
z pewnością coraz mniej.... może i Polacy to barany, ale spadek poziomu życia zmusi ich do myslenia

Gość Gruszka noskowa
Ja glosowalam ale teraz nie bede glosowac ani na po ani na pis.

niestety niektórzy są za bardzo zaślepieni miłością do PO przykład Mastera

wiecie że Tusk jest święcie przekonany wygranej w kolejnych wyborach. Zakręci w głowach młodzieży i może wygra

Gość mam brata co będzie na PO
głosował bo mówi że PO to jedyna patria co z KURSem zrobi porządek...tylko on nie widzi że jeż 3 lata "robią porządek" i chuja z tego wychodzi.

Gość levviatan nie pierdol
ja faktycznie, głosowałam na PO, ale w następnych wyborach napewno nie będe na nich głosować. i na PIS napewno też nie BĘDĘ głosować!!!!!!wogóle będe głosować na SSM czyli STASZKA SPOD MONOPOLOWEGO!

Gość wyjść z matrixa
wystarczy wziąc do ręki obietnice wyborcze i porównać ze stanem faktycznym http://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=obietnice+wyborcze+po&ie=utf-8&oe=utf-8#q=obietnice+wyborcze+po&hl=en&prmd=ivns&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&ei=FPU7TZq3IJKzhAeb47DECg&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=6&ved=0CF0QqwQwBQ&fp=59161192bf0433a4

obiecywał wam Tusk różne rzeczy wiadome było że znaczna część obiecanek jest nie do zrealizowania na stan obecny i przyszły. Naród naiwny złapał ściemy. Jaki rząd taki naród co go wybrał. Ja nigdy nie byłem za PO.

Gość wyjść z matrixa
ryży i jego banda pojechali na charakterystycznej dla Polaków nienawiści .... takie drugie radio maryja tylko dla niewierzących i przeciwnych kaczorom do tej pory każda dyskuska z PO-wcem, nawet marytoryczna NA TEMAT OSIĘGNIĘĆ CZY KŁAMST WYBORCZYCH kończy się tak samo... po docisnięte do ściany nagle zaczyna kopać w kaczory, choć na chwilę obecną jeden kaczor w grobie a drugi odszedł w niebyt polityczny NIENAWISC DO KACZORÓW WYWINDOWAŁA POPAPRANCÓW NA STOŁKI

Gość czar papieru toalotowego
za pis to jest moja ulubiona partia

Gość dyskusja z kimś za PO??
?? kiedy? gdzie? nigdzie takowej nie widziałem, przecież inwektywy to nie dyskusja. Po za tym nad czym miała by byc ta dyskusja, bo chyba nie nad programem PO której nie mają. http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/galeria/130641,1,tajna-instrukcja-po-przejac-internet-galeria-zdjec.html

założyłem temat żeby zobaczyć czy serio mają takie spore poparcie. Patrząc na sondaże to regularnie mają ponad 50% poparcia.

Gość poparcie juz im spada
ciekawe czy dojada na tym do wyborow