Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alassska z mazowsza

Czego On chce tak na serio?!!

Polecane posty

Gość alassska z mazowsza

Moj dobry kolefa przyjaciel poznal ostsanio laske nic mi o niej nie opowiadal...samo wyszo nagle sie wydalo. Wczesniej zawsze gaalismy "szczerze" na rozne tematy ale do tego sie nie przyznal...potem przepraszal ze tak idiotycznue sie zachowala i codziennie mnie zapewnial ze mu na mnie zalezy i bardzo lubi nasze gadki szmatki idt. Potem byla cisza male rozluznienie kontatów na 2 - m-ce. A teraz znow zaczyna coraz czesciej sie odzywac, i zaciesniac kontakty ... Co on chce od zycia?Jakies konkluzje?

co on chce od życia? Jak to co ? Jakąś fajną pannę chce sobie znaleźć :) Ale mu sie nie udaje , więc dla zabicia czasu odezwał sie znowu do ciebie :)

Gość P-o-m-g-a-m
Hmmm...a Ty chcialabys by byl kims wiecej niz przyjacielem? Jesli tak to Cie rozczaruje - polecam poszukac innego. Po prostu laska go olala i dlatego znow chce przyjaznic sie z Toba. Olej faceta ...z tego nic nie bedzie...BEDZIE KOLEJNA LASKA I TWOJ STRACONY CZAS!

Gość alassska z mazowsza
Wiec ja go zlewam ale zm bradziej to robie tym on czesciej sie odzywa :I

Gość alassska z mazowsza
Tylo, że problemi jest o tyle skomplikowany, że zawsze sobie o wszytkim mowilismy...a ja nie mialam nie wiadomo jakich planow o do niego...on wiedzial ze mialam chlopaka i jak z nim byla to tez sie kolegowalismy tak samo...potem zostala sama i tez sie kolegowalismy..a teraz on jest nadal z ta swoja tajemnicza laska... i ciagle za mna lata i mnie przeprasza ze tak sie dziecinnie zachowal i nic nie powiedzial ...i ze nie chce starcic tej znajomosci ...a teraz te sms, gg, emaile jak ja zaczelam o nim zapominac na dobre :(

Gość P-o-m-g-a-m
alassska z mazowsza - bo to taki niezdecydowany typ...z jednej strony nie chce sie wiazac, ale z drugiej zal mu stracic Ciebie. Ale z tego NIC nie bedzie. Tacy faceci sa beznadziejni - uwierz mi...i rozejrzyj sie za jakims przystojniakiem, ktory nie bedzie Ci mamil o przyjazni....

Lepiej za dużo nie obiecuj sobie po tej znajomości.On wraca do Ciebie tylko wtedy ,gdy nikogo nie ma.Jesteś jak "koło zapasowe".

Gość alassska z mazowsza
to ja raczej kolem nie chce byc :)

Tylo, że problemi jest o tyle skomplikowany, że zawsze sobie o wszytkim mowilismy.." widzę że nogami i rękami bronisz sie na wszelkie sposoby by wmówić sobie że w sumie to mi z nim fajnie .... cobyśmy tu nie napisali ty i tak wiesz swoje więc dalsza dyskusja w tym temacie nie ma najmniejszego sensu :)