Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedzielnyporanek

lubicie dość szczupłe dziewczyny?

Polecane posty

Gość Upe
W ostatnim zdaniu miało być "z nadwagą".

Gość geil
ABS ale my oceniamy tylko wizualnie , a nikt nie mówi ,że osobą z nadwagą jest nikim :)

Gość Upe
A dlaczego mówicie o grubych osobach skoro pytanie brzmi czy osobe bardzo chude mogą się podobać?

mnie akurat mało obchodzi czy ktoś jest gruby czy chudy, jak się dobrze czyje w swojej "skórze" niech będzie jaki chce, mi się tylko "podniosło" ciśnienie od niektórych odpowiedzi, wiec teraz mogę spokojnie odpowiedzieć na pytanie, wygląd dla mnie nie ma znaczenia, pod warunkiem że dana osoba nie śmierdzi :classic_cool:

Gość geil
Upe między bardzo chude , a szczupłe jest znaczna różnica

Gość Upe
Cytuję autorkę->bardzo szczupła. To taki eufemizm. Jak puszysta=gruba.

Gość geil
tak czy siak , wolą szczupłe ;)

Gość Upe
Znowu źle :) Pytanie nie brzmi jakie wolicie, tylko czy lubicie :) I nie mów za wszystkich :)

Gość bezlistna koniczynka
BMI nie jest prawdą objawioną. To wartości orientacyjne. A anoreksja to nie jest niedowaga. To zaburzenie żywieniowe. Gdyby panie z wyraźną nadwagą tak skrupulatnie pilnowały wartości BMI u siebie jak u kobiet szczupłych - nie byłoby tłuścioszków na tym świecie ;)

Gość Rychu Paczkowski
Ja grubych nie lubię. Nie znoszę tłustych ud i obłych łydek a takie są zawsze u grubasek.

Gość geil
Och i tak źle i tak nie dobrze ;) Ok większość lubi dość szczupłe ;)

Gość Upe
Tak trudno napisać JA WOLĘ SZCZUPŁE. Dlaczego większość? ;)

Gość geil
Nie nie trudno ;) JA WOLĘ SZCZUPŁYCH ;) Facetów pytałam ;)

Gość hej,a czy ta
jest według was szczupła?

Gość Upe
Bezlistna koniczynko-dlaczego sugerujesz, że mam wyraźną nadwagę? :) Mam 168cm wzrostu i ważę 65kg. 🖐️

Gość Upe
A ja wolę z brzuszkiem :D

Gość geil
brzuszek może być , byle nie za duży ;)

Gość sjiffe
JA WOLĘ SZCZUPŁE

A skąd mam wiedzieć ile ważysz? Twój sposób wypowiedzi jest zbliżony do grubasek (mam takie w rodzinie, ale to już przypadki kliniczne) stąd moja odpowiedź. Wyobraź sobie, że moja matka i moja siostra, którymi muszę się opiekować (gdyż są bardzo otyłe) nazywają mnie szkieletorem, chuderlakiem, pięć minut, niejadkiem, zdechlakiem, anorektyczką. Pilnują mojego BMI tak pieczołowicie, jakbym była na skraju śmierci. A to ja muszę im pomagać w codziennych czynnościach, ja woziłam je po lekarzach, gdy załatwialiśmy baloniki do żołądka (które niewiele pomogły i na bardzo krótką metę), ja myję im dupska bo same mają problemy z dokładnym podtarciem. :O Stąd moja niechęć do rzucających tego typu epitetami :O Żeby nie było - nie jestem jakimś wysuszonym chuderlakiem - 168 wzrostu i 49 kg wagi.

Gość geil
168 wzrostu i 49 kg ! ;(

Gość sjiffe
164 i 47 kilo

Gość Upe
Ja czepnęłam się BMI, więc Twoja wypowiedź dotycząca grubych pań czepiających się BMI brzmiała jak skierowana do mnie. :) Co do wychudzonego chuderlaka. Wiadomo, że budowa ciała może być różna. Różni nas 16kg., skoro niektórzy patrząc na moje zdjęcie stwierdzają, że jestem chuda to jak wyobrażam sobie to jak wyglądasz to nie nasuwa się nic innego jak wychudzony chuderlak.

Gość geil
a nawet bardzo wychudzony chuderlak ;)

Wierz mi - nie jestem. Dorabiam sobie jako fotomodelka i należę raczej do tych tęższych (może przez umięśnienie). Jakbyś pobiegała codziennie wokół męża, dziecka i dwóch grubasek też byś była szczupła i umięśniona. I dziwi mnie, że koś z 40 - 50 kg nadwagi (nie piję tu do ciebie) (wg BMI) biadoli nad moimi 4 kg niedowagi (wg tego samego BMI). Dziwna moda społeczna pozwala przełknąć kilkadziesiąt kilo nadwagi a nie pozwoli przepuścić okazji do wytknięcia niewielkiej niedowagi... Dziwne I nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz? Bo nie mam identycznej wagi jak ty? To trochę głupie. Dla grubszych będziemy mili, fajni i tolerancyjni a dla chudszych już nie?

Gość Upe
W którym miejscu Cię obraziłam?

Gość co sie tyczy
Ja lubie wylacznie dziewczyny szczuple.Przy okazji chcialbym brutalnie podkreslic slowo-wylacznie.Kobieta piekna-to kobieta szczupla.Te grube-no coz wy lubicie sie same pocieszac np.wmawiajac nam ze "jest spora grupa facetow ktorzy lubia grube".Pocieszajcie sie tym.OK.Prosze bardzo.Mogly byscie jednak darowac sobie te wyzwiska pod naszym adresem-(ze niby mamy jakies sklonnosci pedalskie),oraz szczuplych facetek-ze to niby wieszaki albo ze niby my-nie lubimy sie obijac o kosci.Pierwsze szyderstwa pochodza ze srodowisk lesbo/feministycznych i sa wyjatkowo obrazliwe dla nas-mezczyzn.Jest to publiczne posadzanie nas o pedalstwo-co samo w sobie jest obrzydliwe.Drugie pochodzi od agresywnych,grubych kobiet. Co to wszystko zmienia w temacie?Ano NIC ! Nadal lubie szczuple,piekne kobiety o cudownych ksztaltach.

Gość rrrrrrrrrrrr
zgrabne tak ale nie chude deski - nie ma sie nawet do czego przytulić. chude dziewczyny tracą w oczach, podobnie jak grube

Gość feiwjgoirgwr
ok kim kardashian i beyonce pomimo, ze są pełniejsze sa ładne, ale nie ukrywajmy, że to kwestia WIELU ćwiczeń zabiegów pomagających utrzymac to ciało w takim stanie itp ! z reguł kobiety o takich kształtach mają drugi podbródek oraz spory brzuch ! tak podobaja mi sie szczupłe dziewczyny z miseczką np. B z jędrnymi piersiami niekoniecznie wielkimi, lubie płaski brzuszek zgrabne udka i jędrną pupę, która bez spodni nadal jest na swoim miejscu. P.s wiele osob tutaj ma chyba problem i nie widzi roznicy miedzy nawet osoba chudą, a anorektyczką. Anoreksja moi drodzy to choroba PSYCHICZNA, a nie szybka przemiana materii :P radzę też przeczytać parę poradników o odżywaniu gdzie jest jasno napisane, że przytyć osobie genetycznie chudej jest cięzej, niż schudnąć jakiejkolwiek grubej.

Jak jestes chuda, szukaj chudego Jak jestes gruba, grubego...ot cala filozofia ;) Dobrze czujemy sie ludzmi podobnymi do nas samych.

Gość piotruś pan trzeci
Dla mnie istnieją tylko szczupłe (jako partnerki). Tęgie kobiety mnie absolutnie nie pociągają, nie podniecają i mi się nie podobają 🖐️