matylda20 0 Napisano Styczeń 23, 2011 Witam wszystkich. zwracam sie o pomoc moze ktos wie.. jestem bardzo zaniepokojona, od miesiaca przyjmuje tabletki antykoncepcyjne YAZ wszystko bylo zawsze ok. Tzn skutki uboczne pojawialy sie np bol piersi, ktory towarzyszył mi niemal przez cały ostatni miesiac..przez ostatni tydzien poprostu dzien w dzien mialam krwawienia ktore wygladaly w ten sposob ze np rano leciala krew jak podczas okresu a wieczorem nic..w kolejne dni bylo to samo.. a do okresu obecnie mam jakies 3-4dni. Nie mam pojecia co to takiego moze byc?? i czy to jest normalne?? slyszalam kiedys ze podczas antykoncepcji hormonalnej wszystko jet mozliwe..ale ostatnio naprawde nie bardzo rozumiem swoj organizm;( Moze mi ktos pomoc??? Dodam ze tabletki brałam sumiennie, ne pominełam zadnej.. moje najwiekksze spoznienie tj okolo 3godzin nie wiecej i mialo to miejsce tylko raz BARDZO PROSZE O POMOC:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dori30 0 Napisano Styczeń 23, 2011 Tez tak mialam. To normalne. Musisz dalej brac normalnie,tabletki, robic 7 dniowe przerwy po skonczeniu opakowania i tak ciagnac dalej. Pierwszy miesiac jest straszny. Ja tez mialam i to obfity miesieczny okres. Oczywiscie kontaktowalam sie z moja ginek. i kazala mi porprostu przez to przebrnac. Wszystko sie ureguluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 23, 2011 mialas ciagle ta krew i krew dzien w dzien bez przerwy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dori30 0 Napisano Styczeń 23, 2011 Tak. Miesiac miesiaczki. Wszystko rozregulowane. Ale potem szybko sie uregulowalo i teraz mam ledwo, ledwo krwi w przerwie. Z czego sie ciesze, bo wystarcza wkladki higieniczne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 23, 2011 pocieszylas mnie;) ja juz zaczelam sobie wkrecac ze moze zaszlam w ciaze i to jest poronienie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wi-lcia 0 Napisano Styczeń 23, 2011 jak ty od miesiąca przyjmujesz tabletki yaz gdy dawno temu na topiku pt.YAZ wypowiadałaś sie na temat tych tabsów ,coś oszukujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach