Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wCzymJestProblem

Nigdy nie doszłam :( .. mój chłopak twierdzi..

Polecane posty

Gość wCzymJestProblem

Mam dużo ochote na seks , codziennie , ale jeszcze nigdy nie doszłam nie wiem czego to przyczyna . Nigdy nie zażywałam żadnych tabletek itd. Kiedy sie kochamy jest wszystko ładnie , pięknie .Przerobiliśmy chyba wszestkie pozycje i nic , Nie wiem jak mu to wytłumaczyć ,że po prostu ne dochcdze i ze to nie jego wina . On stara sie jak może a i tak nic . MArtwi sie tym tak jak ja . Mówi ,że jak kobieta nie dochodzi to może go nie kocha swojego faceta .. Co zrobic bym dochodziła . Pomóżcie !!! prosze

Gość budget
zacznijmy od tego ile masz lat? ilu miałaś facetów w łóżku i jak długo współżyjesz?

Gość budget
frustracja to druga sprawa :) za dużo o tym myślicie i za bardzo oboje tego chcecie, im dalej zabrniecie, tym gorzej

Gość wCzymJestProblem
Przepraszam za błędy ale szybko pisałam . Mam 19 lat . miałam 2 facetów a cnote straciłam rok temu . Z poprzednim się nie udało . A tego kocham . Czuje to coś . Zawsze jesteśmy rozluźnieni , gra wstępna wszystko jest super , gdy uprawiamy seks jest cudownie ale nie dochodze i nawet nie wiem jak to jest . : ( Pomóżcie !! :(

Gość Bezradnykawaler
Spróbujcie seksu oralnego. Jeśli to nic nie da, to niech sobie wcześniej pomęczy swojego pikachu żeby mógł dłużej, może wtedy dostaniesz orgazmu.

Nie chodzi o to, że szybko pisałaś tylko o to, że nie umiesz pisać poprawnie. W Twojej wypowiedzi jest co najmniej jeden błąd logiczny 🖐️ "ale jeszcze nigdy nie doszłam nie wiem czego to przyczyna . " nie wiem co jest tego przyczyną 🖐️ Masturbowałaś się kiedykolwiek?

Gość budget
seks i miłość, ciekawe zestawienie, ale mało istotne w tym przypadku :)

Gość fdfdddd
kup wibrusa ;p ja tam sie nie bzykam jak on nie jest obecny.

Gość wCzymJestProblem
próbowałam sie masturbować ale jakoś nie sprawia mi przyjemności robienie "dobrze" samej sobie. Oralny , analny , tradycyjny .. Przerobione

nie chodzi tu o to, czy lubisz, czy nie..... chodzi o to czy umiesz..... jezeli sama nie umiesz siebie zaspokoic.... to jak chcesz by chlopak to umial? ma czytac w myslach co ci sprawia przyjemnosc? zalosne :o

Gość wCzymJestProblem
Nie chodzi o to czy jest mi dobrze czy nie BO JAK PISAŁAM WCZEŚNIEJ JEST MI BARDZO DOBRZE , ale problem w tym ze nie moge dojść . !!!!! A nie wiem czego to jest przyczyną !

Gość wCzymJestProblem
A na co mam czekać , jak nie moge dojść a chce rozwiązać problem . Jest mi dobrze ale co z tego jak nie dochodzę ....

Gość wCzymJestProblem
A może jakieś tabletki by pomogły ?

Dalej ten sam błąd :o Jeżeli nie potrafisz sama doprowadzić się do orgazmu to w trakcie seksu też tego nie doświadczysz. Masturbuj się "w towarzystwie" jakichś podniecających bodźców aż do skutku. Jak się już nauczysz doprowadzać się do orgazmu naucz tego swojego chłopaka.

Gość zigzig
po pierwsze twoja irytacja ma tu ogromne znaczenie, czyli stan napięcia i wyczekiwania podświadomego, po drugie jak już wyzej ktos wspomniał musisz rozmawiac z partnerem a nie on sie namacha ale nie wiem, w którym miejscu jest ci najlepiej to bardzo istotne! po trzecie nikt ci tu nie poda przyczyny braku orgazmu od tego sa specjalisci, idz do lekarza i tyle. mi kiedys sam ginekolog doradzil co moze byc moja przyczyna itp. czas zaczac uzywac mozgownicy :)

Gość Niektore kobiety po prostu nie
maja orgazmu i tyle a niektore dopiero po urodzeniu dziecka, cos im sie tam uaktywnia

Gość a miałaś kiedyś wzwód
łechtaczki?

Gość wCzymJestProblem
Owszem miałam. A czemu o to pytasz?

Gość Patka503233
Ja też nigdy nie doszłam pomimo ze kocham sie z chłopakiem 2 godziny bo on tyle wytrzymuje... Poprostu może dlatego ze często robie to sama i dochodze a sex nie sprawia mi na tyle przyjemności żeby dojść. Nie ze mój chłopak jest daremny bo tak nie jest... bo jest fajnie i przyjemnie no ale tego orgazmu brakuje...:)

Gość Polonistka Magda czyli Perwers
ja Odpuść sobie kobieto, bo nawet Twoja gramatyka i erudycja pozostawia wiele do życzenia:O

Gość roman 59
nie partner jezyczkiem piesci ci muszelke i atakuje delikatnie łechtaczke dodatkowo niech wsadzi dwa paluszki i rytmicznie cie posuwa kazda kobieta ktora spotkałem dochodzila bez problemu a swoje lata i ilosc partnerek mam ;)