Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamkaaaa

JAK CIUSZKI DLA DZIECKA NA WYJŚCIE ZE SZPITALA W TAKA POGODE ???

Polecane posty

Gość Mamkaaaa

Dziewczyny to moje pierwsze dziecko jak ubrac takiego malucha na wyjscie ze szpitala Wiem ze w szpitalu ubieraja ale musze naszykowac ciuszki Poprawcie mnie jesli zle cos napisze 1 Body z dlugim rekawem 2 Pajacyk 3 Skarpetki 4 Sweterek 5 Spodenki 6 Czapeczka cienka i gruba 7 Kombinezon 8 Kocyk 9 Tetrówka na twarzyczke ???

Gość Mamkaaaa
U mnie w szpitalu pisze niby zeby to wziasc Rzeczy dla dziecka na wypis: body/koszulka śpioszki, kaftanik, skarpetki czapeczka grubsza i cieńsza sweterek, spodnie kombinezon/rożek kocyk pieluszki tetrowe 3szt ale wiadomo albo jedno albo drugie np kombinezon albo rozek DORADZCIE MI

Gość dfafdad
kombinezon, bo dziecka w rozku nie przypniesz pasami do fotelika w samochodzie. musi miec nogi osobno. rozkiem mozesz przykryc jak kolderka na wierzchu i juz. nie dygaj:) jestes przed porodem jeszcze?

Gość kążdy zyje
jezu dziewczyno nie masz rodziny znjaomych siostry zeby zapytac tylko na cafe PYTASZ !!!!!!!!!!!!a jak ą dziecko kupe zrobi tez zapytasz czym masz wytrzec pomysl tą mózgownicą troche

Gość mamadomina
body, pajacyk, skarpetki czapeczka jezeli bedzie w foteliku samochodowym to kombinezon a jezeli w wozku to obijetne czy kombunezon czy rozek nie ma co przesadzac, ma byc cieplo i wygodnie

Gość Mamkaaaa
zastanawiam sie skoro pajacyk welurkowy to czy musze spodenki i sweterek ?

Gość mamadomina
dziecko ubiera sie jedna warstwe wiecej niz siebie pomysl body pajacyki spobenki kombinezon i moze jeszcze kolderka to chyba troche za duzo, nie?

Gość Mamkaaaa
nie orientujesie wiec prosze o pomoc chyba nic w tym zlego

Gość mamadomina
oczywiscie ze nie chodzi mi oto zebys nie myslala co pisza radza co niby trzeba tylko na logike pomysl w czym bedzie cieplo a w czym moze sie przegrzac

Gość xxxxxxyyy
Jesli jedziecie samochodem to na dworze dziecko bedzie b. krotko - w samochodzie jest zas cieplo - ubierz - body, pajacyk, sweterek, skarpetki, jedna czapke i kombinezon - zaloz kapturek na glowe, przykryj rozkiem, a w samochodzie zdejmij rozek.

Gość mozemoze
ja bym zrezygnowala ze sweterka skopro jest body, pajacyk i kombinezon

Gość Mamkaaaa
nie mam daleko z pewnoscia bedzie to przewoz autem pajacyk mam welurkowy