Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Merzbeth

CZERWONE...

Polecane posty

Czy możliwe jest zrobienie koloru blond z włosów jasno czerwonych, a właściwie bardziej rudych? Pewnie nie :( Ale może akurat ktoś ma jakiś pomysł...

Gość fdfdsa
Tak jest. Musisz zetrzeć kilo marchewki na tarce, 1 litr mleka, zmieszać to ze sobą, do tego 2 łyżki cukru i nałożyć papkę na włosy. Ja tak zrobiłam i mam piękny marchewkowy kolor. Pozdrawiam

Nie wierzę... Jeśli to w ogóle działa, to pewnie szybko się zmywa. Poza tym pytam o kolor blond, marzy mi się taki... bardzo jasny, lekko sztuczny. Mam słabość, a jestem bardzo blada i mam niebieskie oczy, więc chyba będzie mi pasował :)

Fryzjer się tego nie podejmie znając życie... Zawsze eksperymetuje sama... Trzy miesiące temu miałam czarne włosy, nałożyłam super silny rozjaśniacz i wyszedł blond z rudym. Nałożyłam jednak czerwień, tak jak miałam w planach. Tylko że czerwień wychodzi albo ciemna, albo intensywna... Dlatego chyba przejdę na rudy (już mam bardziej rude niż czerwone). Nałoże po prostu silny rozjaśniacz i pofarbuję jasnym rudym, ale potem nie wiem jak na blond przejść...Po rozjaśniaczu będą zapewne jasno pomarańczowe... Z takich da się zrobić blond farbą?

Gość fdfdsa
Mi z czarnego fryzjer zrobił blond więc poszukaj wśród fryzjerów, nie rób sama

A mi już trzy fryzjerki odmówiły... Fakt, trochę się boję zostac kiedyś łysa dlatego chyba na jakis czas zostanę przy rudym. Rozjasnianie i farba zaraz po tym to nic takiego, zwykle moje włosy są nawet troche ładniejsze po takich zabiegach. Choć wiem, że to może być złudne :) Jednak ten jasny rudy zaryzykuje, a blond może kiedyś...