Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprayka

Byłam wczoraj na balu... ale ci ludzie mali i brzydcy..

Polecane posty

Gość sprayka

:O A przecież sami młodzi byli.. Trudno się zachwycić. Zero piękna w ludziach. Same kurduplowate stworzenia, średnio dbający o image. W dodatku to nie był bal dla biednych, a mimo to.. :O Albo ludzie brzydzieją, albo wzrok mi się wyostrza.. :O

Gość sprayka
Co się dzieje z ludźmi? Sama tandeta i bezkształtne sylwetki. Nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałam kogoś, na kim chciało mi się zawiesić oko. :O

Gość haratata matata
heh

Gość sprayka
Niestety.. :(

Gość Długa Stopka
:(

Gość tak pewnie, że taaaaaaaaaaaaaa
ja też byłam 2 ray na prawdziwym balu. I miło to wpominam:) Byli ci z kasą, mający firmy, ci z nauki i inni:) elita;) I fajnie było.

. Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' ' Stopy urosły mi jak nic. Można by powiedzieć - udały mi się :) ' ' '

Gość sprayka
5/6 facetów chyba niższa ode mnie, a twarze? Zupełna rozpacz. Co gorsza na ulicach to samo.. :O W tych tandetnych targowych lumpach suną takie zombie ulicami. Zero szyku, klasy, a nawet inteligencji na twarzy. Dziadzieje to moje miasto, czy u was to samo?

Gość dobrze ze przynajmniej ty
jestes miss swiata

Gość lepiej popatrz do lustra
to zobaczysz prawdziwe zombi

Gość tak pewnie, że taaaaaaaaaaaaaa
to masz pecha..u mnie każda ładnie wyglądała..ładne suknie i szczuplutkie dziewczyny:) Może byłaś na balu dla starców..to smai zdeformowani;)

Gość sprayka
tak pewnie, że taaaaaaaaaaaaaa ja też byłam 2 ray na prawdziwym balu. I miło to wpominam Byli ci z kasą, mający firmy, ci z nauki i inni elita I fajnie było. 13:07 [zgłoś do usunięcia] a mi to wisi Za to głupota na każdym kroku, prawda? Owszem nasz stolik, to sami dyrektorzy akurat. Bez szału może, ale chociaż to.. a cała reszta? Tam byli właściciele firm głównie itd. (bo to charytatywna sprawa), ale ogólnie marnie. Nawet na inteligentnych nie wyglądali, co jakoś rekompensowałoby te braki urodowe i bezguście.

Gość sprayka
tak pewnie, że taaaaaaaaaaaaaa to masz pecha..u mnie każda ładnie wyglądała..ładne suknie i szczuplutkie dziewczyny Może byłaś na balu dla starców..to smai zdeformowani" Starych w ogóle nie było. Bo to bal "Młodych gniewnych". Wiek zamykał się w okolicy 35 lat. I nie byli to ludzie biedni.

Gość sprayka
dobrze ze przynajmniej ty jestes miss swiata" Nawet nie pytam skąd ta agresja.. Bo to jest bardzo czytelne.

Gość art123
zgadzam się z autorką , niny na bal to każdy teoretyczne stara się wyglądać najlepiej jak to możliwe a potem widzisz, kobiety z odkrytymi tłustymi plecami, odznaczającą się bielizną pos sukienkami bywa, że mają na nogach kozaki! faceci grubi, wyliniali w świecących ( od starości) garniturach, koszule z jakieś szare, mało kto dzisiaj zakłada muszkę i lakierki , spinki domankietów, baby niby od fryzjera , wymalowane jak idiotki poobwieszane świecidełkami...Za parę godzin facecie ściągają marynrki bo im kurrrwa gorąco, masakra a nie bal. A jeszcze jak się towarzystwo podzieli i faceci gadają tylko z facetami bo żony nudziary i siedzą przy tych stałach ja te młoty

Gość sprayka
tak pewnie, że taaaaaaaaaaaaaa to masz pecha..u mnie każda ładnie wyglądała..ładne suknie i szczuplutkie dziewczyny" Wiesz ładne i szczupłe? Wg tychże też pewnie ich kiecki były ładne i dostosowane do figury. :O A prawda taka, że sama tandeta. Parę zgrabnych co prawda było, ale były niskie. Niby mini, ale te nogi króciutkie jak u kaczuszki. :O Gdzie piękno w ludziach? :O

Gość sprayka
art123 zgadzam się z autorką , niny na bal to każdy teoretyczne stara się wyglądać najlepiej jak to możliwe a potem widzisz, kobiety z odkrytymi tłustymi plecami, odznaczającą się bielizną pos sukienkami bywa, że mają na nogach kozaki! faceci grubi, wyliniali w świecących ( od starości) garniturach, koszule z jakieś szare, mało kto dzisiaj zakłada muszkę i lakierki , spinki domankietów, baby niby od fryzjera , wymalowane jak idiotki poobwieszane świecidełkami...Za parę godzin facecie ściągają marynrki bo im kurrrwa gorąco, masakra a nie bal. A jeszcze jak się towarzystwo podzieli i faceci gadają tylko z facetami bo żony nudziary i siedzą przy tych stałach ja te młoty" Dokładnie, widzę że ktoś rozumie o czym mówię. Ale i ten brak zrozumienia zdradza, że jednak mamy rację. ktoś kto jest przedstawicielem tytułowych nigdy się z nami nie zgodzi, bo na świat patrzy zupełnie inaczej

Gość sprayka
art123 - masakra naprawdę. Jedna była w jakiejś jakby tunice, gdzie góra była cała w takich wielkich cekinach . Do tego miała jakieś takie nienaturalne pasemka na głowie w kontrastowych bardzo kolorach. Sztuczne loki w tych nienaturalnych kolorach opadały na te wielkie złote cekiny wielkości monet. I te nogi... :O Co za krzywda dla ludzkiego oka! A jej facet uparł się na mnie... Podobnej jakości zresztą.. Jejku co za trauma!

Gość sprayka
Nie wiem, czy to dlatego że obcuje na codzień ze sztuką wpływa na mój odbiór świata, ale normalnie czuję się skrzywdzona. Mam nadzieję, że na tym za dwa tygodnie będzie lepiej. Bo więcej nie zniosę tych widoków.. Choć pewnie część ludzi się powtórzy .. :O

Gość sprayka
A ubrania takiej jakości, że płakać się chciało.. Projektanci "made in china". Ludzie! :O