Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balalala

poważny problem - NIE STAJE MU!

Polecane posty

Gość balalala

hej, nie wiem co mam robić. zaczęłam spotykac sie z naprawde swietnym chlopakiem, ktory dlugo sie o mnie staral i bez watpienia mocno pociagam go fizycznie. pare dni temu mialam sie z nim przespac, wygladal na maksymalnie podnieconego, wrecz rzucil sie na mnie - ale w spodniach flak! probowalam naprawde wszystkiego, myslalam ze jestem ekspertka w tych sprawach. ani drgnal - powiedzial ze to przez alkohol, ja dalam mu poczucie ze to zupelnie normalne, zeby sie chlopak nie zestresowal. nastepnego wieczoru powtorka - w koncu jak robilam loda - stwardnial troche, ale bardzo malo, bylo tak przez chwile i koles doszedł podczas tego loda - i znowu flak totalny. wygladalo to jakby mial pierwszy orgazm w zyciu - krzyczal jak dochodzil, a potem trzasl sie przez 15 min caly i nie mogl mowic! wczoraj znow cos probowalismy, wyjal kondoma - nie stawal to znowu wzielam do buzi, troszke stwardnial z trudem, ale nie tak zeby zalozyc gumke. jak tylko wyjmowalam z ust to robil sie momentalnie miekki! zadne ocieranie nie pomagalo, nie dalo sie tego we mnie wsadzic! no i skonczylo sie na tym, ze 2 razy doszedl mi w ustach - juz tak nie piszczal jak za 1szym razem, ale sie trzasl znowu. mozliwe, ze jestem jego pierwsza laska. mamy po 21 lat - ja jestem raczej doswiadczona ;) co robic? jestem zalamana,nie chce skonczyc na samych lodach. ktos mial podobny problem ? jakies srodki farmaceutyczne na to sa?

Gość FVsdf
ja pie r d ole, ale jazda

Gość antyPupciaan
po chlopie...

Gość antyPupciaan
to mial byc prawiczek ale jakies szczesxcie mial nieprawdopodobne no ale chlop nie wlozy...

Gość balalala
no kurcze, nie powiem mu, żeby szedł do lekarza. koleś mnie maksymalnie kręci, wszyscy się dziwią że mi się podoba - ja jestem tu modelką, miałam naprawdę przystojnych, ale głupich facetów modeli. ten jest typem geniusza-nerda. zaczął studia matematyczne 2 lata wcześniej na jednym z najlepszych europejskich uniwerków, już prowadzi zajęcia na uczelni. kręci mnie, że w końcu mam z kim o czym pogadać. tak jak ja gra na pianinie i skrzypcach, lubi te sama muzyke, bardzo malo znana; lubi te same filmy, mamy te same pasje. jego mozg tak mnie podnieca, ze z wygladu tez mnie kreci (mimo ze ludzie mowia mi ze on jest oblesny). nie moge isc z nim do lekarza, on jest tak malo obyty w babach, ze chyba nie wie ze cos jest nie tak.poza tym nie jestem w polsce, nie wiem jak to tu dziala. moze cos mu dosypac do picia, zeby wreszcie porzadnie stanal ;D ?

Gość czarny byk
Problem polega na zbyt dużym podnieceniu , tak!!!, wiem co mówię !. Teraz będzie się stresował niepowodzeniami i będzie jeszcze gorzej . Wizyta u seksuologa!!!!, koniecznie!!! , są na to tabletki ! Nie ma co się wstydzić :), takie porażki jak z tobą są zdecydowanie bardziej stresujące niż wizyta u lekarza !

Gość balalala
ale wlasnie on tego nie traktuje jak niepowodzenia! dosedl wczoraj 2 razy podczas loda no i zrobil mi dobrze reka, bardzo nieporadnie ale bylam mega podniecona i pomoglam sobie troche - no i mowilam mu ze to bylo genialne, troche podkolorowalam moj orgazm zeby byl dumny. no i byl bardzo. to taka delikatna sprawa, ze nie ma opcji o prowadzaniu do eksuologa czy zaczynaniu rozmowy na ten temat ;(( myslalam, ze sa moze jakies techniki , czy srodki bez recepty zeby mu wcisnac niezauwazenie.

I chcesz mu te środki ciągle podsypywać? :o Przecież to ewidentnie nie jest jednorazowy czy chwilowy problem. Podejrzewam, że przyzwyczaił się do masturbacji i teraz inny rodzaj stymulacji powoduje problemy.

Gość czarny byk
No więc jeżeli gostek jest dumny z pokazania flaka i tego że ty wymemłałaś z nie go spermę to................. Daj sobie spokój !

spokojnie,moj tez tak mial...pocieszyc cie moge,ze teraz ma skale,ale zxanim moglismy odbyc prawdziwy stosunek to minelo 3 miesiace!naprawde.strasznie sie stresowal i stad flak.teraz wszystko normalnie:) po prostu powoli go oswajalam,nic wielkiego i nie dalam poznac,ze to porazka.zawsze jakos oboje konczylismy orgazmem

aha!jedyne co to go zapytalam,czy jak robi sobie sam dobrze to czy ma twardego.powiedzial,ze tak,wiec problem byl ewidentnie w psychice,potrzeba bylo tylko czasu:)

Gość balalala
kurcze, no te nie daje poznac ze to jakas porazka. ale boje sie, ze on ma zerowa wiedze na temat seksu - ma 21 lat i cale jego zycie dotychczas to matematyka no i inne pasje. no i nie ma mowy zebym sie zapytala cos na ten temat flaka. tak bardzo uwielbiam spedzac z nim czas, ze to na pewno nie jest przeszkoda. no ale chce jakos pomoc niezauwazenie. i tak za miesiac wracam do polski, wiec jakies dluzsze leczenie nie ma szansy bytu z mojej strony.

To może być w sumie błahy problem, który samoistnie minie. Jeśli mężczyźnie bardzo zależy na kobiecie. Stara się o nią, jest ona jego marzeniem, to gdy w końcu dostaje ją w swoje łapska ;) jest tak zestresowany, przejęty, że dzieje się tak, jak to opisałaś. Jeśli po prostu będziesz wyrozumiała, trochę się nim zajmiesz problem powinien minąć.

Gość panidomu
hmm, trudna sprawa...widac ze Ci nan nim naprawde zalezy. no i potwierdzam: warto miec mezczyzne , z ktorym tez mozna pogadac. ale facet ktoremu nie staje to porazka na calej lini...jesli ci starczy sily zeby go z tego "wyleczyc" to znaczy ze macie przyszlosc przed soba. a jesli nie no to nie.... zycze powodzenia

Gość strejlał
Objawy jakby coś konkretnego przyćpał. Ale skoro on taki inteligentny, to może po prostu geniusze tak mają. Niedużo temperamentu, ale wielkie możliwości intelektualne.

Gość ja miałam podobną sytuację
Poznałam faceta, rozwodnika który ma dwoje dzieci. Gdy miało między nami dojść do seksu jemu nie stawał, a jak sam sobie nim ruszał to tak, a jak przestawał to kaput. Jakiś czas byłam cierpliwa ale nie dało się dłużej. Tak sobie dzisiaj myślę, że to waligrucha był i potrzebował tylko mocnego uścisku własnej graby.

Gość Cussaastrswsqsaa
Kamagra pozwolila mi odzyskac meskosc. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować http://www.doktorpotencja.pl/kamagra-100-mg.php DoktorPotencja.pl to najlepszy sklep z Kamagra