Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xnieoobliczalnax

Były wysłał mi to na gg ocencie

Polecane posty

Gość pieprzny jak słód
A co miał napisać "witka pokrako"

generalnie to myslę, ze jesli mial 100 szans i ich nie wykorzystał, to szkoda dla niego czasu, moze sobie teraz pisac najczulsze słowka, ale ja i tak bym się nie zlitowała :) sama jestem w takiej sytuacji i cięzko jest odrzucic, jesli nadal cos do niego czujesz, ale ile razy mozna probowac?

No faktycznie pisze mile slowka... jak to teskni jak mnie kocha... mielismy sie spotkac a on w ten sam dzien odebral odemnie tel i powiedziel " ale ja nie wiem czy mam ochote sie z toba spotkac nie moge teraz rozmawiac" i sie rozlaczyl nie rozumiem ziomka

Gość pieprzny jak słód
Próbować można do skutku, jeśli innych opcji brak.

pieprzny... tylko po co samemu się męczyć? znowu się wkręcać i wierzyć ze bedzie ok, a potem znów rozczarowanie... rozsądnie byłoby zerwac kontakt, ale gdy emocje wchodza w gre, nic nie jest takie łatwe.. Powiem Ci autorko, że jeśli on jest taki neizdecydowany to naprawde szkoda dla niego Twojego czasu. Facet ma byc zdecydowany i konkretny, a nie, ze on sam nie wie czego chce.. takei moje zdanie ;)

chodzi o to ze to jest bardzo inteligentny chlopak dobrze zarabia i mi mowi ze jak sie ustatkuje to chce zebym za niego wyszla i dala mu dzidziusia chodz nie jestesmy ze soba juz kawal czasu... ja mam wrazenie ze on po prostu boi sie okazywac uczuc okazac swa milosc.... co radzicie