Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anakonda1234

Sutki przed okresem

Polecane posty

Witam. Miesiąc temu uprawiałam stosunek przerywany z moim partnerem, miałam wtedy dni płodne. Okres spóźnia mi się już 5 dni. Robiłam test (w południe, ale na ulotce było napisane, że pora nie gra aż tak ważnej roli) - negatywny. Niepokoją mnie moje sutki. Cały czas są twarde i stojące, a wokół nich pojawiły się zgrubienia, bardzo widoczne. Nie bolą mnie, ani nic. Nigdy tak nie miałam, więc nie wiem, co o tym myśleć... Czy mimo to że wynik testu robionego miesiąc po stosunku był negatywny, mogę być w ciąży? Naczytałam się na internecie dużo o tych sutkach w czasie ciąży i bardzo się niepokoję...

hej. Myślę, że nie powinnaś się niepokoić skoro miesiączka spóźnia ci się dopiero 5 dni. Bywaja tekie sytuacje, gdy często uprawiamy stosunek bądz gdy mieliśmy długą przerwę między stosunkami, że miesiączka spóźnia się nawet do 2 tygodni. Sama miałam takie sytuacje. Jeżeli chodzi o sutki to niestety ci ni pomoge ponieważ nigdy nie miałam takiej sytuacji. Pozdrawiam. Daj znać jak coś będziesz wiedziała.