Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraa218932172132

czy wg was powinnam już szukać sobie kogoś na poważnie i na stałe?

Polecane posty

Gość lauraa218932172132

Mam 22 lata. Niedługo koncze 23. Jak dotąd mialam paru facetów ,obecnego mam od roku ,ale tez wiem ,że nie ma to przyszłości bo nie dogadujemy się często ,mamy inne poglady na życie itd. Waszym zdaniem powinnam już szukać sobie kogos z kim ułoże sobie zycie? bo jak dotąd myslałam ,ze mam czas, skupiałam się na studiach i na związkach też ,ale nie myślałam wtedy o niech na poważnie poprostu wiązalam się z tymi co mi pozornie pasowali ,ale wiedzialam ,że przyszłości z nimi nie będzie. W sumie są takie czasy ,że ludzie żenią się później ,ale wszyscy w rodzinie się pytają czy kogoś mam na powaznie itd.. wiele moich kuzynek ma już na poważnie ,,narzeczonych" bo są zareczone ,a niektóre mają już męża i dziecko i mają po 20-pare lat. Pochodzę z miasta i one też ,ale w koncu 20-pare lat to już taki wiek ,że można wyjść za mąż.. Chcialabym się wyszaleć jeszcze ,ale trochę sie boje ,że po studiach gorzej mi będzie kogoś sensownego znaleźc .. a wy jak myslicie?

Gość lauraa218932172132
up

Gość lauraa218932172132
Nie ;) poprostu po ślubie wiadomo ,że zycie się zmienia ,nie ma imprez tylu itd

Gość lauraa218932172132
ale np uswiadomilam sobie ,że moja mama jak wychodziła za mąż miała tyle lat co ja ! To były inne czasy ,ale boje się czasem ,że obudze się po 30-stce z ,,ręką w nocniku".. z drugiej strony chce jeszcze imprezować ,podróżować itd ,a po ślubie nie bedzie już tak z tym latwo, pomijając to ,że jak narazie nie moge trafić na takiego z którym będę się dobrze dogadywała. zwykle to są zwiazki opierające się na łóżku i na wspolnych imprezach jak narazie

Gość superbitch
ojojoj kobitko niedlugo bedziesz przeterminowana, szybko poluj na chlopa bo ci najlepsi beda pozajmowani zaraz, rozgladaj sie bacznie i wyrywaj poki czas, najlepiej na ciaze go wrob to bedziesz mogla spac spokojnie :o 🖐️