Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koraaa3

jak mnie to wkurza!

Polecane posty

Nienawidzę gdy facet nie mówi od razu, że jest w związku. Poznaliśmy się, zaprzyjaźniliśmy się. Był dla mnie miły, opiekuńczy, wydawało mi się, że daje mi znaki na coś więcej, a tu nagle się dowiedziałam, że ma dziewczynę. Skoro mówiliśmy sobie o problemach to chyba powinnam wiedzieć o takich rzeczach? Dalej jest dla mnie miły, jak kiedyś, ale trochę mnie to zabolało. Drodzy faceci! Proszę mówcie wcześniej, że kogoś macie, zanim druga osoba zacznie liczyć na coś więcej.

to musi być wiadome od początku... jak można tego nie mówić? ten koleś to palant ...

nie pytałam, bo uważałam to za oczywiste, że jest sam. im więcej o tym myślę, tym bardziej mnie to wkurza.

Gość kjhgjkljh
A po co to mówić?

Gość gwoli wyjasnienia...
nie pytałam, bo uważałam to za oczywiste, że jest sam. im więcej o tym myślę, tym bardziej mnie to wkurza. nic nie jest w obecnym swiecie oczywiste, nie pytalas, bo sie balas, ze moze faktycznie facet jest zajety, a tobie sie podobal...

Gość kjhgjkljh
Jak ja poznaje laske to zawsze sie pytam czy kogos ma i nie mam takich durnych problemów jak ty :)

Gość a ja się pytałam
on mówił, że nie ma, a zobaczyłam na własne oczy, ze jest inaczej. co sądzić o takim chuju?