Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka6125

Kobiece Wytryski

Polecane posty

Gość mieolksi
a ty?perwersja?Ile masz lat?

Gość nie wiem czy wyobrażacie sobie
ile to jest wydalić 2- 3 litry płynu ustrojowego. Objętość moczu podczas jednego "wysikania się" to ok 0,5-0,7 litra. Myślę, że po takiej akcji z 3 litrami "wytrysku kobiecego", ta kobieta by po prostu zmarła z odwodnienia.

Gość mieolksi
znaczy przewidujesz dla mnie jakis doktorat-tak?Bo szkoly juz pokonczylem-razem ze studiami.

Ja mam 25 lat. Ufam autorytetom takim jak np. prof.Depko. W 2-3 litry nie wierzę, ale ogólnie w istnienie kobiecego wytrysku owszem :)

Gość ty ciemna masa
to współczuje że nigdy nie widzialeś żywej kobiety i nie znasz się na tak oczywistych sprawach ;)

za rok to ja na studia ide Kochana :) wracajac do tematu, powiedzcie co zrobic gdy Ukochany jest tam na dole jezykiem, a Ty wlasnie dochodzisz?

Gość ty ciemna masa
ja nie umieram z odwodnienia bo z zalożenia przed pije 2-3 litry a dziennie wypijam minimum 5 , tak mam przystosowany organizm nie rozstaje się ze szklanką, pije nawet wnocy przez sen się budze i pije i idę dalej spać ,

Gość mieolksi
"nie wiem czy wyobrażacie sobie ile to jest wydalić 2- 3 litry płynu ustrojowego. Objętość moczu podczas jednego "wysikania się" to ok 0,5-0,7 litra. Myślę, że po takiej akcji z 3 litrami "wytrysku kobiecego", ta kobieta by po prostu zmarła z odwodnienia." //////dokladnie i dotyczy to MEZCZYZNY.Te ilosci wydalanych plynow.Ta ciemnota gdyby wydalila i to jeszcze jak pisze"kilka razy"po 3 litryn plynu-to smierc murowana. No ale tak to jest.Glupich nie siaja.Sami sie rodza.

Gość @Malutka6125
uważaj przede wszystkim, żeby nie pomylić jego imienia :)

Gość mieolksi
To pisz od razu ciemnoto zes wielbladzica.Wtedy-OK-wszystko jasne.

Gość ty ciemna masa
jeśli się zastanwiasz co zrobić niestety nei jesteś gotowa na seks prawdziwy, w takich momentahc się nic nie myśli , puszcza na żywioł żeby samo się działo, to się po prostu dzieje, a jak ty sie zastanwiasz czy moge dojsc czy nie, czy sie posikam czy nie to gowno czujesz, i gowno przezywasz, tgo jest udawanie nie seks, prawdziwy seks dopieor przed Toba, taki ze tracisz przytomnosc, i litrami sie z ciebie leje, i ciała nie czujes zjak odlatujesz

Gość ty ciemna masa
i oczywiście trzeba mieć do tego odpowiedniego faceta co myśli ytlko o kobiecie nie o sobie, bo ja wytryski przeżyłam w życiu tylko z dwoma facetami , żadnemu innemu się to nie udało, i tylko jeden doprowadzil do mnie do takiego orgazmu że straciłam całkowicie przytomnośc na chwilę, cudo

Gość mieolksi
Twoje slowa-ciemnoto-"po kilka rzy po 2-3 litry plynow".Pijac nawet codziennie 5 litrow plynow-co uwazam za malo prawdopodobne-mialabys i tak ODWODNIENIE murowane.Bilans plynow.Slyszalas cos o tym?Policz sobie i nie pisz bzdur-naprawde.

Gość ty ciemna masa
to po co uprawiasz seks , daruj sobie taka sztuczna gierke z pilnowaniem sie bo ani przyjemnosci jego ani twojej z tego wiec po co to

Gość mieolksi
"ty ciemna masa i oczywiście trzeba mieć do tego odpowiedniego faceta co myśli ytlko o kobiecie nie o sobie..." ....... no i tu odezwala sie facetski egoizm !!!A ty-o kim myslisz?Procz siebie?To WY JESTESCIE w przytlaczajacej wiekszosci EGOISTKAMI a nie my !!!

Gość ty ciemna masa
wystarczy zachować odpowiednią kolejnośc, a nie walić dla walenia że sie wali, jak facet się skupia najpierw na kobiecie i jej przyjjemnosci a potem na sobie, na koncu dochodzi to jest ok , i tak powino byc

Gość mieolksi
no a ty na czym sie skupiasz?caly czas piszesz "co on"twoim zdaniem powinien robic-czyli twoje EGOISTYCZNE podejscie do seksu.Z co ty?Jak ty sie powinnas zachowac zeby JEGO ZASPOKOIC?!!! No i tu zaczynaja sie schody,bo twoja odpowiedz bedzie po prostu nic,albo nie wiem.najpewniej jednak ze ON cos tam.Nie widzisz tutaj DOWODOW na moje twierdzenie ze TO WY JESTESCIE EGOISTKAMI myslacymi WYLACZNIE O SOBIE?

Gość Seta
Co zrobić zeby moja kobieta miała taki orgazm

Gość gość
Malutka-ty masz jakas obsesje na punkcie tego twojego "wytrysku".Tak naprawde to puszczasz mocz z czym bardzo wiele kobiet ma problem.Siedzisz tu na forum od lat i smarujesz te swoje dyrdymaly mimo ze wiele osob napisalo ci ze to po prostu uryna pomieszana z wydzielina pochwowa.Czegos takiego jak"kobiecy wytrysk"-NIE MA.Myslisz ze przez tysiace lat istnienia czlowieka by tego nie odkryto-tak?Zalosna jestes kobieto.Po prostu idz do lekarza i mu powiedz ze podczas orgazmu puszczasz duze ilosci uruny razem z ... .I juz .

Gość gość
"mieolksi"--zgadzam sie w 100% z tym ze to facetki sa wyjatkowymi egoistkami rowniez w seskie.Oczywiscie oficjalna durnota jakm wszystkie inne twioerdzi ze to my-mezczyzni,jednak w swoim zyciu z niejednego pieca chleb jadlem i mowie autorytatywnie-to facetki sa egoistkami i kwita.Zawsze ta sama sytuacja-oczekiwanie co zrobi on by mnie zadowolic.To jest dla was typowe.

Gość gość
"Seta Co zrobić zeby moja kobieta miała taki orgazm " ...naucz ja sikac podczas orgazmu.Jelopie.

Gość Seta
Ty Pało kontroluj swoje zachowanie

Gość Seta
k***a to niech ktoś normalny nap.co to jest szczoch do huja czy co poczytałem trochę na necie i tam piszą ze nie ma możliwości żeby kobieta się zesikała podczas stosunku

Gość gość
pochwa moczy sie swoją drogą a wytrysk jest z łechtaczki, u mnie nie duży ale jest cudownie wypływa taki śluz do spermy podobny ale nie dużo

Gość niko21
Widze ze CIEMNOGROD w odniesieniu do Polakow niewiele mija sie z prawda( przepraszam za brak Polskich trzcionek) KOBIECE WYTRYSKI to fakt znany od dawna(odsylam do Doktora Depko-Onet.pl) i szkoda ze tylko 6 % kobiet na swiecie to potrafi. Wiadomo ze nie ma to nic wspolnego z moczem. To plyny ustrojowe kobiety.Od kiedy moja zona nauczyla sie tego, przezywa kosmiczne orgazmy ,a ja razem z nia. Smak tego zalezy od sposobu odzywiania, ale wystarczy zjesc na godzine przed sexem mala puszke ananasow i smakuje to wysmienicie.

2-3 Litry to gruba przesada. Moze osoba ktora to pisze jest tym tak zafascynowana ,ze troche przejaskrawia. Wcale sie jej nie dziwie ,bo jest to fantastyczne. Moja zona czasem tryska po kilkanascie razy w czasie jednego orgazmu, ale nie jest tego wiecej niz 0,5 litra.