Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka6125

Kobiece Wytryski

Polecane posty

Hej !!! Jesli kocha cie naprawde to zaakceptuje . Ja pije wytryski zony od lat i bardzo mi to smakuje.Ona ma przy ty kosmiczny orgazm ,a ja przy niej. Zjedz godzine przed sexem puszke ananasow, wtedy to jes pyszne. Zycze powodzenia

Facet o pseudonimie "gosc" na tym forum powinien udac sie do sexuologa, albo najlepiej odrazu do psychiatry !!!!!

Gość gość
http://m.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/kobiecy-wytrysk-poznaj-cwiczenia-ktore-pomoga-ci-go-osiagnac_37448.html Wystarczy wklepac haslo kobiecy wytrysk i jest milion potwierdzen tego zjawiska i tylko pare ciemnogrodzkich i chyba zawistnych stwierdzen starych oblesnych grubasow ktorzy nie potrafia kobiety doprowadzic do orgazmu przeciw temu zjawisku, kazdy moze mowic za siebie czy mu sie to podoba czy nie ja osobiscie bardzo bym chcial zobaczyc moja zone z takim kosmicznym orgazmem,jesli sa to epizodyczne wystrzaly to mozna sobie oczywoscie lozko zalatwic ale jesli wystepuja one czesto i para nauczy sie do nich doprowadzac to wystarczy przygotowac sie na to reczniczek albo specjalne przescieradlo ktore po zabawie sciagamy i wsio. Malutka fakt ze zadalas tu takie pytania swiadczy o tym ze nie masz zaufania do partnera i niejako myslisz o sobie, tak wogole to co masz zamiar wstrzymywac sie do konca zycia? Zwiazek chyba polega na zaufaniu i ZAAKCEPTOWANIU partnera jesli gosc po takim zalaniu stwierdzi ze to nie jego bajka to nigdy z nim nie bedziesz szczytowac naprawde albo zaczniesz udawac i sie wam wszystki rozwali, smiech na sali cala ta dyskusja.

"mieolksi" Jestes zwykly ograniczony BURAK i nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia !!! Odsylam- Onet.pl Doktor DEPKO"kobiece wytryski" To jesz rewelacyjne . Bawimy sie z zona tym od kilku lat. Polecam

Gość gość
To jest wspaniała rzecz, mało kobiet może tego doświadczyć niestety, a te które mają wytryski w dodatku mają bardzo mocne mięśnie kegla, doznania są nieziemskie. Moje dwie wcześniejsze partnerki miały, niestety później już żadna, bardzo chciałbym to powtórzyć.