Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooo zalllll

250tys dla bliskich ofiar smolenskiej katastrofy

Polecane posty

Gość ooo zalll
julk44 ładnie grzecznie, podnosisz poziom kafe gdzie kroluje gowno z cukrem. Faktycznie wydaje mi sie ze skoro powodzianom zycie legło w gruzach, nie maja gdzie niejednokrotnie spac, i dano 4-5 tys. To bliskim ofiar katastrofy powinni dac odpowiednio mniej niz te 4-5 tys. Dlaczego? a no dlatego ze skoro mozna zyc w zagrzybiałych domach przeznaczonych np do rozbiurki i dostac 4-5 tys za takie "niedogodności" to za "jedynie" strate bliskiego, gdzie nie trzeba mieszkac w chlewie, gdzie nie straciło sie dobytku zycia, niepowinno sie dostac wiecej niz te pare tys. Taka jest niestety prawda.

Gość alle żenuła
pomyślcie czy chcieli byście stracić mame ,tate, męża córke itd dostać tę kase ,czy wolicie biedniej ale z bliskimi ,bo ja im wszystim nie zazdroszcze ,a wy widzicie tylko pieniądze nic więcej,nie widzicie cierpienia rodzin ,domy można z czasem odbudować jest zawsze szansa na lepsze

Ludzie czy wy nie rozumiecie, że to kolejny manewr Tuska? PIS idzie w górę w sondażach to trzeba było coś zrobić. I dziwne że nagle okazał się taki dobroduszny po raporcie MAK bo wcześniej nie było o tym mowy! A zresztą same rodziny mówią że nie o kasę chodzi tylko o prawdę i dowiedziały się o tych 250 tys z mediów. Myślcie

Gość irytuje mnie ten temat
Rząd powinien wypłacić ze swoich pieniędzy :-) Rodziny ofiar samolotu Casa też powinni tyle dostać. Jak wszyscy to wszyscy po równo. Ale najbardziej to chciałabym,żeby rodziny biednych zbieraczy jabłek,którzy zginęli w 18 osób w busie dostały takie odszkodowania.

Gość gfsdfgsdgsdfg
alle żenuła No właśnie te pieniądze nie ożywią ich zmarłych wiec dlaczego mają je dostać skoro jest wiele innych tragedii gdzie te pieniądze mogłyby "pójść".I nie prawda jest to że widzę tylko pieniądze bo nie chodzi mi o to że rodzinom nie współczuje bo sam w dzieciństwie straciłem ojca i co jak co ale wiem co to znaczy stracić kogoś bliskiego.Chodzi tylko o to że nie jest to sprawiedliwe w stosunku do innych obywateli.

Gość alle żenua weź zmień płytę
i przestań pierdolić tylko o tym, że pieniądze zasłaniają nam oczy. To Ty chyba nie jesteś logicznie myślącą osoba, skoro o Twój jedyny argument na wszystkie za i przeciw 🖐️

Gość ooo zaaall
Pieniadze mzoe i nikomu oczu nie zasłaniaja, ale sa rodziny w potrzebie, a nie rodziny osob baardzo bogatych którzy akurat maja tych pieniedzy pod dostatkiem, gdzie nie musza jak powodzianie liczyc kazdego grosza