Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaprosili mnie haha

Dostałam maila z TVN-u , ale załosni ludzie :D

Polecane posty

Gość zaprosili mnie haha

poczytajcie : Jestem młodą dziennikarką stacji TVN i przygotowuje właśnie program o nastolatkach. Chciałabym zaprosić do programu facetów i dziewczyny, którzy lubią chodzić na imprezy (zwłaszcza domówki) i robić na nich różne zwariowane rzeczy. Szukam ludzi przebojowych, lubiących się dobrze bawić, którzy nie boją się np zagrać w butelkę i znają różne inne gry towarzyskie; mogące rozkręcić imprezkę. Jeżeli jesteś zainteresowany to proszę o kontakt: j.kisielewska@tvn.pl, przeslij mi swój nr telefonu - rozmowa jest oczywiscie niezobowiazujaca.

Gość Płatek owsiany
Odpisz, to w ''Rozmowach w toku'' wystąpisz :D

tvn to plastikowa stacja, więc szuka plastikowych ludzi

Gość zaprosili mnie haha
nie odpisze :D

Gość dajcie spokój
TVN zatrudnia frajerów, których zadaniem jest pozyskać kolejnych frajerów, którzy za 50 zł pozwolą sobie np. zgolić włosy na klacie itp. OCZYWIŚCIE MÓWIĘ O ROZMOWACH W TOKU! Pracowałam tam 3 miesiące i odeszłam. Mogą pocałować mnie w dupę za marne 1500zł. musiałam wmawiać kobietom po raku, nieraz bez piersi, że warto iść na wizję i w zasranym TVN'ie opowiadać o swoich traumatycznych przeżyciach :( TVN i Rozmowy w Toku to dno!

Rozmowy w Toku to dno-- Ameryki nie odkryłaś, tak durnego programu ze świecą szukać, kto to ogląda?

Gość dajcie spokój
Więc nie napisał do Ciebie TVN, ale kolejna frajerka, która pozyskuje ludzi do programu...

Gość kolejna offerma
w rozmowach w toku placa za opowiadanie glupot i robienie z siebie debila :D te same osoby czest są :D

Gość dajcie spokój
Tylko nie każdy robi z siebie głupa, niektórzy po prostu są głupi, a niektórzy biedni i pójdą opowiadać o swoim życiu za 200zł bo nie mają nawet na chleb :( a jebany TVN ich wykorzystuje...

Gość O jaaa!
Też dostałam tego maila! Ta Kisielewska musi być nieźle poryta :D

skąd oni mają Wasze nr telefonów i adresy email, że dzwonią i piszą z telewizji? nie rozumiem..

Gość do mnie teszzz
ja tez dostałam.... na konto na mixer.pl :D

Gość umiecie czytać?
to nie są żadne pracownice TVN'u, ale zwykłe krakowskie studentki, które nie mogą znaleźć pracy, więc je TVN zatrudnia jako naganiaczki ludzi, którzy mają robić za publikę w Rozmowach w Toku albo za gości programu. Zakładają im firmowego maila i mają jakimikolwiek sposobami zdobyć frajerów, którzy za marne pieniądze będą się "wywnętrzać" w programie Drzyzgi :o

żadna praca nie hańbi :P trzeba docenić to, że każdy chce zarobić na życie.. nie można mieć pretensji o to do tych dziewczyn :) jeśli nas to nie iterere to po prostu mówimy "nie, dziękuje"

Gość umiecie czytać?
Dla mnie to jest osobiście porażka wmawiać biednym i niekiedy nawet nie do końca sprawnie intelektualnie ludziom, żeby wystąpili u Drzyzgi, bo to życiowa szansa itp. A najbardziej boli to, że przekonują tych ludzi, a później się z nich naśmiewają, że zdobyli kolejnego frajera, z którego Polska będzie miała ubaw... sorry, to poniżej mojej moralności. Ale TVN to dno bez zasad i godności.

Gość kase rób na kimś innym
zaprosili mnie haha ale może znajdziesz jakiś frajerów i zrobisz program dla frajerów

Gość Cisi1993
o co kurw* chodzi z tą Kisielewską bo do mnie też wysłała wiadomość ??

Gość a dlaczego o tym
piszesz na forum uczuciowym? Zakochałaś się w P.redaktor?

Gość hajauzna
Na mixerze sie prezentujesz to nic dziwnego,ze chca cie zaprosic do takich kretyńskich programów hehe