Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arrrrrrrrre

Napisać do niego na facebooku?

Polecane posty

Gość arrrrrrrrre

Czy opłaca się napisać do kogoś na faceboku, kto jest dość popularny w Ameryce, jest wokalistą, ale w Europie nie bardzo, a szczególnie w Polsce? Czy jest sens napisać i mieć nadzieję, że przeczyta tą wiadomość czy jak już ta osoba jest sławna, to raczej nie przeczyta?

Gość ajloeok,llea
jaka masz pewnosc,ze ta osoba jest tym za kogo sie podaje? to raz, dwa,to moga byc jedynie "strony fanow",a nie konkretnej osoby.

Gość arrrrrrrrre
No nie mam pewności właśnie. Tak mi się tylko wydaję, ale jak jest naprawdę - nie wiem. W kilku notkach napisał, że nie może odpisywać, bo coś tam... więc to tak jakby on, a poza tym w jednym z filmików mówił, żeby wchodzić na jego facebooka. Jego czy nie jego, najwyżej mi nie odpisze. Ale tak się zastanawiam, czy taka osoba, dość popularna w Ameryce (ale na pewno nie tak jak Bieber, haha) ma szanse przeczytać akurat moją wiadomość, czy nie, bo dostaje ich mnóstwo?

Gość fojerMEJKERnull
Ten fejsbuk to to samo co eNKej polski - tyle, że dla światowców! Obydwa są zamkniętymi gettami internetowymi dla logowańców, modnisi czy reszty, która promować się chce pod swoim imieniem czy nazwiskiem w google wyświetlając swoją facjatę w pierwszym rzędzie! Pracodawca wpisze imię z nazwiskiem i widzi znajomych!