Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brązoooowowłosa

Jestem brzydka, mimo że mam ładne rysy twarzy.

Polecane posty

Gość brązoooowowłosa

Uważam, że jestem brzydka i chyba naprawdę jestem, bo nie mam powodzenia, ale mam ładne rysy twarzy, takie dośc delikatne. Mam duże oczy, długie, podkręcone rzęsy, ciemne brwi, lekko zadarty nos, pełne, czerwone usta, owalny kształt twarzy. Niby wskazuje na to, że powinnam być ładna, ale nie jestem. Czy może tak być, że osoba ma ładne rysy twarzy i cechy wyglądu takie jakie opisałam, a jest brzydka?

uważasz że jesteś brzydka bo nie masz powodzenia? to tak jakby mówić że Ferrari to kiepskie auta bo mało kto je ma

Nie rozumiem, brzydota to brzydkie rysy, uroda to ładne rysy, wg mnie I wiesz między pełnymi, czerwonymi ustami a innymi pełnymi czerwonymi ustami może być diametralna różnica Ogólnie to nie rozumiem Twojego toku myślenia

Gość angielkaaaa
hehe z opisu musisz byc sliczna... moze masz jakies bezpodstawne kompleksy? moze nie masz powodzenia bo wydajesz sie dla chlopaków niedostpena?? a moze nie potrafisz podkreslic swojej urody?

Gość IMO13246
iiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii iiii iiiii !!!!!!! iiiiii iiiii iiiii iiiii iiiii iiii !!!!!! iiiiiiiiiiiiiii iiiii iiiii iiiii iiiiiiiiiii iiiii !!!! iiiiii iiiii iiiii iiiii iiiii iiii iiiii !!!! iiiiii iiiii iiiii iiiii iiiii iiii iiiii iiiiii iiiiiiiiiiiiii iiiii iiiii iiiiiii iiiii !!!! Im bardziej frywolne tym lepiej! ;)

Gość IMO13246
Cholerna kafeteria i przestawianie liter!

Gość gość
A jaka twarz kobieca jest ładna, a jaka nie? Jest mnóstwo dziewczyn, które są śliczne... Powodzenie wśród facetów nie świadczy o urodzie. Czasem lepiej nie mieć tego powodzenia, bo może ono naprawdę być fatalne w skutkach. Dziewczyny, które "cieszą się" tzw powodzeniem nie muszą być piękne, ale przede wszystkim potrafią uwodzić facetów, podkreślają swój seksapil bardziej lub mniej świadomie. Mają ogromną ilość pewności siebie (dbają o wygląd, bo wiedzą w czym wyglądają seksownie), bo w gruncie rzeczy to jest to co mężczyźni lubią w kobietach... Minusem jednak jest to, że tak cię widzą tak cię traktują... Wcale nie jest to aż takie fajne, gdy byle kto, byle gdzie cię podrywa. Najbardziej seksowne w oczach facetów są blondynki. Nawet jeśli dziewczyna jest szpetna na twarzy, dla większości będzie sexi, bo ma włosy blond. Natomiast możesz mi wierzyć lub nie: każda potwora znajdzie swego amatora. Chcesz podrywać facetów idź na dyskotekę... Ale nie licz na znalezienie kogoś na męża.

Gość gość
Najbardziej seksowne w oczach facetów są blondynki? Chyba w Afryce i Azji