Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona córka

moja matka puszcza sie :(

Polecane posty

Gość zmartwiona córka

ma 42 lata i pisze z nieznajomymi potem sie z nimi spotyka albo gdzies jada albo u nas. i to na moich oczach! ojciec zostawil ja 4 lata temu bo pije. matka jeczy za sciana kapie sie w wannie z jakimis staruchami potem ja sie brzydze. oni chyba daja jej kase i prezenty, a czasem patrza tez na mnie. mam 19 lat ale nie mam gdzie sie wyprowadzic. nie chce takiej matki. myslicie ze powiedziec ojcu? wiem ze ona go nie obchodzi ale mnie kocha, wiem jednak ze ma kobiete. bardzo mila i wyksztalcona, i nie chce mu robic klopotu. mam dosc mieszkania w takiej melinie. oczywiscie rozmawialam z nia ale dla niej najwazniejsze sa alkohol i seks. a nie moje bezpieczenstwo i komfort. zalosna sytuacja. bardzo sie o nia martwie. ona sama nie wie co robi, a jak zachoruje na cos? wiecie przez te wszystkie stosunki. gdy wyjezdza z jakims mezczyzna tak jak np dzis to moze i mam spokoj w domu ale bardzo sie martwie. mam chlopaka lecz on ma zaborczych rodzicow i napewno nie bede mogla sie do niego wprowadzic, zas do taty napewno ale nie chcialabym mu robic klopotu, tym bardziej ze w koncu sobie ulozyl zycie z normalna kobieta. razem z tata namawialismy kiedys mame na AA ale niestety nie zgodzila sie. teraz wciaz pije i nawet nie ma do siebie szacunku wczoraj mowila do mnie ze chyba bede miala rodzenstwo i śmiała sie jak szalona. to jest chore. czesto ci mężczyźni chodza nago o matce nie wspomne. klepią ja po tylku i takie różne. to trwa juz drugi rok. mam w domu meline. a alimenty na mnie idą na alkohol...

Gość zmartwiona córka
No i chooj wam w dupę, tu 90% tematów nie nadaje się na erotyczny !! pierdolicie tu o bzdurach to i ten temat może być!

Gość zmartwiona córka
czemu ona sie puszcza? nie mozna tego inaczej nazwac. potrzebuje jakiegos dowartosciowania? to straszne. dla mnie to tak jakby byla prostytutka bo robi to za pieniadze tez

Gość zmartwiona córka
ktos sie pode mnie podszyl ja sie tak nie wyrazam

Gość Prymusek :)
puszczaj sie z nia bedzie wieksze dochody hehe!!!

Gość Facet28...
no niestety masz matke ku.rwe :O Przesrane.

Gość orzeszek twarrdy
tutaj malo kto normalny na tym forum, sensownej rady nie dostaniesz. Mama musi sie leczyc, pewnie sie dowartosciowuje w ten sposob, ma z tego pieniadze, ale ona sie stacza. Nie umiem Ci doradzic, moze psychiatra, psycholog albo w telefonie zaufania ktos da madra rade. Poza tym co to za obrzydliwe dziady musza byc skoro nie przeszkadza im, ze robia to z kobieta w takim stanie :o:( Wspolczuje Ci a Twoj tata to niestety wybral latwiejsze wyjscie.

Gość zmartwiona córka
Facet28... a ty masz ojca geja..

Gość Facet28...
nie sdze. Ale co bronisz star , skoro taka jest , jest ku.rwa i to wszystko do tego alkoholiczka , ja to bym jej za.jebal w pysk ..

Gość benjamin benek
dwa lata temu powinnas powiedziec to ojcu!!!!!!! Dzwon do niego zeby po ciebie przyjechal pakuj sie szybko i zostaw matke

Gość zmartwiona corka
facet to nie ja to podszyw. wszystkie wpisy obrazajace kogos to podszywy benjamin chyba musze to zrobic ale martwie sie o nia nie moge tak jej zostawic

Gość zmartwiona córka
Ojciec? Nie ma szans! On mnie znowu zwiąże i będzie łaskotał :(

Gość benjamin benek
nie mozesz tylko musisz bo ona cie krzywdzi! pakuj sie dopoki nie ma w domu tej puszczalskiej alkoholiczki

Gość ngwgjgt
zabij matke bedziesz w uwadze , albo interwencji. MOZE NAWET TELEEXPRESIE !!

Gość sprzecznosci jak dla
mnie: 1 to ojceic sie o ciebie martwi a zostawil cie z matka alkoholiczka? 2 martwisz sie o matke a szukasz wyjscia w postaci wyprowadzki 3 jeszcze masz alimenty?

Gość zmartwiona córka
nie chce sie wyprowadzac bo nie mam dokad a pozatym jej faceci niekiedy daja mi kase jak zrobie im pranie

Gość zmartwiona corka
mam i owszem. bede miala dopoki bede sie uczyc. martwie sie o nia to chyba normalne ale nie mam tam warunkow do nauki. ojciec wciaz o tym nie wie. gdy ja zostawil pila ale nie puszczala sie i nikogo nie sprowadzala. nie bylo tzw meliny w domu. jeszcze wtedy

Gość zmartwiona corka
podszywy z tym praniem

Gość genek to ja
podaj numer matki jak dobrze ciagnie

Gość zmartwiona corka
twardy orzeszek ci mezczyzni z nia chleja ..

jeśli masz takie warunki w domu to nie rozumiem ,czemu nie porozmawiasz z ojcem ,przecież on też jest za Ciebie odpowiedzialny?! Pogadaj z nim szczerze i najlepsze wyjście na początek to wyprowadzka do niego ,przecież to Twój tata więc nie sprawisz mu kłopotu a matkę zostaw w cholerę samą sobie i tak Cię lekceważy ...

Gość zmartwiona córka
to tez podszyw byl z ta szkola, ja nie moge ostatnio chodzic bo wszyscy wiedza co sie u mnie dzieje i jest mi bardzo wstyd

Gość zmartwiona córka
do ojca nie pojde bo nie chce sprawiac klopotu

Gość zmartwiona córka
zeby oni jakas kase za milosc dawali to moze tez bym tak robila

Gość zmartwiona córka
wszystkie wpisy obrazajace kogos to podszywy nie chce do ojca bo mnie bedzie wiazal

Gość zmartwiona córka
a moj chlopak zacza sie ostatnio z tymi facetami kolegowac

Gość znowu jaa
Co do alimentów: wcale nie musi ich dostawać matka, skoro ty jesteś pełnoletnia. załóż konto w banku i podaj je ojcu, jeśli to on płaci. Albo opiece społecznej, jesli alimenty są z funduszu. To będzie jak najbardziej legalne. Matka tez jest zobowiązana do utrzymywania ciebie, dopóki sie uczysz (do 25 lat). Więc jesli bedzie żądała tych pieniedzy od ciebie, poinformuj, że w takim razie występujesz do Sądu o alimenty od niej...

Gość aniiula
co to za życie z taką matką, powiedz wszystko ojcu, przecież jesteś jego córką. Dlaczego mówisz o sobie jako kłopot dla ojca, on cie napewno zrozumie, wkońcu z powodu problemów z matką ją zostawił. Nie rób z siebie matki miłosierdzia, tylko walcz o lepsze zycie.Niewiesz czy pewnego pieknego dnia do Ciebie nie przystawi się jakiś nawalony kochaś matki, skoro tak bezceromonialnie paradują po mieszkaniu nago.