Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona córka

moja matka puszcza sie :(

Polecane posty

Gość zmartwiona córka
co mam zrobic powiedzcie , jak dlugo bede im za 20 zlotych te smierdzace skarpetki prala

Gość zmartwiona córka
rozmawialam kiedys z jego kobieta i wiem ze nie chca za bardzo kontaktu

Gość upe
przeciez ewdientnie widac, ze ojciec sie corka nie interesuje, inaczej wiedzialby przynajmniej w pewnym stopniu o tym co sie dzieje w domu 🖐️

Gość zmartwiona córka
znowu podszyw ja piore teraz skarpetki, wierzcie mi

Gość płacicmituzarazkużwa...
No proszę, pan poda temat a zblazowana pisareczka z kafeterii chętnie go podchwyci :):)

Gość zmartwiona córka
co za zboczency tutaj ,jak sie schylilam to jeden zlapal mnie za broszke , ale bylo fajnie , az sie mokra zrobilam

Gość zmartwiona corka
wszystko podszywy. Tak, bede musiala w koncu powiedziec ojcu co sie dzieje w domu

Gość zmartwiona córka
chyba tylko ta nowa mu w glowie a mnie ma gdzies

Gość zmartwiona córka
jeden to nawet mi zaproponowal czy bym go tam nie ogolila.....nie wytrzymam tego

Idź do ojca to, że ułożył sobie życie i nie chcesz mu przeszkadzać to żadne wyjaśnienie. Jest współodpowiedzialny za zaistniałą sytuację i musi Ci pomóc. Nie tylko on zasługuje na normalne, spokojne życie.

Gość zmartwiona córka
zaraz wracam , ide popatrzec bo teraz mama jest z 2ma naraz

Gość zmartwiona córka
napisalam juz ze jego kobieta dala mi do zrozumienia ze nie jestem mile widziana

Gość zmartwiona córka
nie chce byc nachalna bo sie u taty jeszcze rozleci przezemnie

Gość anylife
ja tez sie puszczam i gowno ci do tego to zycie twojej matki jebana nieudacznico

Gość zmartwiona córka
niekiedy jestem taka zla ze bym sie chetnie z nimi upila ale boje sie ze potem moze stac sie cos zlego (wiecie co mam na mysli)

Gość zmartwiona córka
nie pisz tak do mnie , to nie moja wina

Gość zmartwiona córka
ale widze ze tutaj tez nikt mi nie pomoze same chamy wszedzie , mam tego dosyc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zmartwiona córka
to byl znow podszyw ja jestem porzadna i tak sie nie wyrazam wy onanisci jebbani

Gość orzeszek twarrdy
to jakies lumpy sa, pijusy..jeny...Sluchaj parzac od strony prawa to oni wykorzystuja fakt, ze matka nie radzi sobie ze soba. Ale podciagajac te sytuacje pod jakis paragraf i tak nic sie nie wskora. Najlepiej by bylo sie ich pozbywac z chaty, ale nie sadze, zeby udalo Ci sie walczyc z dproslymi ludzmi. Probowalas z mama rozmawiac? Alkoholizm to choroba duszy. Jest taka strona www.dda.pl Tam ludzie maja podobny problem. Aha i przenis ten watek na uczuciowy

Gość zmartwiona corka
wszystko po wypowiedzi perwersji do orzeszka to podszywy. Ojciec po prostu nie przychodzil do nas tylko ja do niego a nie mowilam mu nic. Teraz juz watku nie przeniose. To ja juz ide. Puszczac sie! To straszne!! Dzieki za rady. Porozmawiam z tata.

Gość orzeszek twarrdy
Trzymaj sie 🌻 Moze jednak tata pomoglby zeby matke odizolowac od tych mentow, bo naprawde dojdzie do nieszczescia. Powiedz tacie, ze sie boisz o zdrowie i zycie Twoje i mamy, zeby moze pomogl mame leczyc.

Gość strejlał
Problemem jest dyskryminacja mężczyzn w polskich sądach. Jak w cywilizowanym kraju może dojść do sytuacji, że opiekę nad dzieckiem dostaje alkoholiczka, a ojciec ma płacić jej alimenty, które - przecież wiadomo - ona przechlewa. To ona powinna dostać alimenty, a Ty powinnaś od razu zamieszkać z ojcem (szczególnie, że jako 15 latka nie byłaś już bobasem wymagającym ogromnej opieki). Matka jakby nie płaciła alimentów, to by ją wsadzili do ciupy i może - paradoksalnie - to by ją uratowało przed alkoholową zagładą.

Gość a ojciec niewinny
Tyle, że ojciec jakoś nie wyraził chęci podjęcia się opieki nad córką 🖐️

Gość strejlał
Bo większość w milczeniu jako pewnik i świętą tradycję przyjmuje fakt, że rozwód = dla mężczyzny alimenty, a dziecko "z natury rzeczy" zostaje z matką.

Gość zmartwiona corka
nie no, każą mi robić lody!

Gość mrtyna598
nie chcesz robic tacie klopotu bo znalazł sobie wyksztalconą kobietę?on jest twoim ojcem wiec powinien ci pomoc.a ty patrzysz ze on sobie zycie układa?a moze on chce ci pomoc?

Gość córka puszczalskiej
mam problem z matką zaczął się 8 maja tego roku. Matka poszła z psem na spacer i zaczepił ją sąsiad. Zaprosił ją do domu i siedzieli tam ok 3 godzin potem przyszła do domu trochę n******a i twierdziła że została zaproszona na imieniny do tego sąsiada. No i poszła do niego o 19 niby na imieniny jak się okazało żadnych gości nie było więc on ją trochę okłamał, ale została u niego. Widocznie na początku ją spił bo sprawy nabrały takiego obrotu że znaleźli się w łóżku i wiadomo co robili. Przyszła do domu trochę wystraszona i twierdziła że się źle czuła wśród tych gości, ale ona po prostu była przestraszona tym co zrobiła. No ale widocznie tak jej się spodobało że robi to z nim nałogowo i wszędzie nawet w samochodzie. Dodam na zakończenie że ona ma męża (chociaż twierdzi że to zbuk i jest z nim nie szczęśliwa) a on ma żonę i dwoje dzieci. Mówiłam ojcu że matka się puszcza ale on mi nie wierzy i ufa bezgranicznie swojej żonce. On jest totalnym debilem. No i co ja mam zrobić pozwolić jej się puszczać czy im w tym przeszkodzić. Poracie mi proszę co mam robić bo jestem tym załamana

Gość Rec1
No niestety:-( Takie jest życie:-o