Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona2442

MARZE O SEKSIE Z POLICJANTEM/AMI

Polecane posty

Gość napalona2442

OD zawsze marze o sekscie z przystojnym policjantem w mundurze, kiedys nawet mialam sytuacje w ktorej bylam przesluchiwana przez superprzystojnego mlodego policjanta, hiszpana...patrzyl na zmiane na moje oczy i piersi..potem caly rok jeszcze myslalam codzien o nim kochajac sie z moim chlopakiem..marze o takim dzikim sekscie z policjantem w mundurze....na sama mysl mam po prostu mokro..znacie jakies sposoby na uwiedzenie takiego? wogole hiszpanscy policjanci sa przewaznie mlodzi i przystojni i do tego bardzo napaleni, potrafia jechac radiowozem i pipczec za Toba na ulicy...wrrrrrrrrr U BEJBE U BEJBE WEZ MNIE U BEJBE

Gość Facet28...
milcz szmato...

Gość napalona2442
Pragnę żeby mnie związał i łaskotał bronią w moje cudowne sexowne wygolone pachy! pragnę tego !

Gość napalona2442
mow mi wiecej Ty zalosny wymoczku przesiadujacy niedzielnymi popoludniami na DAMSKIM FORUM...masz czego szukasz prawda jest taka ze my tez potrafimy korzystac z sytuacji jak mezczyzni...ja tam marze o goracym policjancie z ktorym bym sie rznela cala bożą noc

Gość napalona2442
Chciałabym też, żeby jakiś policjant zerżnął mnie w pupę swojom pałą slużbową a w cipkę wsadził granat gazowy.....wrrrrrrrrr U BEJBE U BEJBE WEZ MNIE U BEJBE

Gość napalona2442
Może jakiś porucznik połaskocze mnie w moje wygolone pachy?

Gość napalona2442
podszyw sam sie demaskuje ja natomiast dla takiego przystojniaka zrobilabym wszystko, chcialabym wziasc go do domu w mundurze rozpiac spodnie i robic mu loda strasznie mnie podniecaja MLODZI SEKSOWNI POLICJANCI, ALE NIE POLSCY NIESTETY

Gość napalona2442
Polscy nie łaskoczą dobrze w stopy i pachy :(

Gość inna napalona
A ja marzę o tym żeby przebrać się za policjantkę. Znaleźć jakiegoś zajętego faceta który nie chce seksu, przypiąć go kajdankami do krat i sprawić, że mu stanie wbrew jego woli, a potem bym ujeżdżała go jak konia i wyzywała od szmaciarza, który zdradził swoją kobietę. Ach... marzenie.

Gość napalona2442
Stwierdziłam ostatnio, że bardzo mnie podniecają rumuńscy policjanci oraz izraelscy z ich cudownymi pejsami.

Gość napalona2442
tez bez problemu bym sie przebrala za policjantke...ale lepiej za zla kobiete ktora trzeba ukarac, trzeba ja zdzielic wielkim fiutem po twarzy, pieknym policyjnym fiutem seksownego hiszpana...mmm marzenie

Gość napalona2442
podzywie nawet rumun jest przystojnieszy od polaka wiec o co chodzi ale ja marze o hiszpanie, mialam go blisko widzialam jak patrzyl byl taki niegrzeczny, chcial zapanowac nad wzrokiem ale nie umial to jest takie podniecajace i meskie

Gość napalona2442
zyczcie mi hiszpanskiego policjanta

Gość napalona2442
ach jezusku!

Gość napalona2442
niech mnie zwiąże i solidnie wyłaskocze!!!

Gość napalona2442
a zebys wiedzial moze wyjac swojego pieknego kutasa ze spodni OD MUNDURU i laskotac i draznic nim moja cipke zanim mi go zapakuje

Gość napalona2442
ja wciaz marze, jak mnie nie bylo to czytalam kilka seks historyjek o policjantach po hiszpansku oczywiscie bo nie chcialam zeby wkradal mi sie niepotrzebnie w mysli jakis malo urodziwy polski policjant w polskim opowiadaniu, skonczylo sie na zabawianiu paluszkami...zafundowalam sobie 4 wspaniale orgazmy a potem moj chlopak wrocil do domu i musial zmienic plyte zaraz wychodzi, dzis przed snem tez bede knuc jakby sprowokowac taka sytuacje, nie przeszkadza mi to ze policjanci zawsze jezdza dwojkami, w zasadzie to jeszcze bardziej podnieca mnie wizja mnie kleczacej a nade mna dwa twarde kutasy bijace mnie po buzi...mmmmmmmmmm daj boze przezyc kiedys takie cos mmmmmmmmmmmm i znow mam mokro

Gość napalona2442
juz widze te ich wielkie piwne oczy wpatrzone we mnie....pragne ich wszystkich niech mnie zerznie niech mnie zerzna...a moj chlopak jest tu obok mnie i oglada meczyk w telewizji hahah blazen niczego sie nie domysla szkoda ze on nie wywoluje u mnie takich reakcji ale coz bylo by zbyt idealnie ale przeciez romansikami nikogo nie zranie...jesli sie nie dowie a juz ja o to zadbam

Gość misiapysialubiptysia
a ja mam swojego polskiego policjanta;pnajlepszy kochanek jakiego miałam,i nawet jak sie z kims zwiąże to i tak zawsze zdradzam, go z moiim policemanem bo zaden facet nie pociąga mnie tak jak on!!!!!!!!!!

Gość napalona2442
wiem ze sa wyjatki i tez spotka se przystojnego policjanta polaka, opisz mi jaki jest taki policjant w lozku prosze Cie.,,,mialas go w mundurze?

Gość policja112
co to za człowiek o niskim ilorazie inteligencji piszę na tym forum?? nie podoba się to nie pisać a jak ci we łbie takie płytkie żarty to poszukaj sobie znajomych no chyba, że są tak ograniczeni umysłowo jak ty i razem klepiecie umysłowa biedę a wasze życie to extremalna bieda !!!! (OCZYWIŚNIE MOWA O ZŁOŚLIWYCH KOMENTARZACH)