Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcia_BBBB

Mój tragiczny 1 raz.

Polecane posty

Gość Marcia_BBBB

Jakoś tak wzięło mnie na wspomnienia. Dziś mam prawie 21 lat ale tego nie zapomnę. Miałam równo 16 lat. Byłam po rocznym związku z chłopakiem, ale wciąż dziewica. Rozstaliśmy się, potem mialam nowego, który po miesiącu mnie rzucił, a zalezało mi na nim, chociaż wtedy to mogła być dziecinada. Wkurzona wybrałam się z przyjaciółką na miasto. Kupiłyśmy jakiś napój, bo chciało nam się pić. Spotkałyśmy jakiś 3 chłopaków. Mieli wódkę, spytali, czy nie pozyczymy przepitki i oczywiście, czy napijemy się z nimi. My niemyślące małolaty, oczywiście, że chętnie. Usadowiłysmy sie na ławce i piłyśmy. W pewnym momencie Robert zapytał, kto chce gumę do żucia. Miał dwie. Wzięłam ja, druga wziął on. Teraz już wiem, ze w tej gumie był narkotyk. Nigdy wczesniej nie brałam narkotyków, więc dlatego tak na mnie zadziałał. Robert przyczepił się do mnie, drugi koles do mojej przyjaciółki, z tym, że ona się kontrolowała, bo była tylko wódce, ja kompletnie zaćpana. Podobno zaciągneli nas do wiezowca na 10 piętro, podobno szłam zygzakiem. To jeszcze pamiętam.To była jakaś 21 godzina. Potem pamiętam jakieś urywki, jak koleś ruchał mnie na klatce na stojąco, to oblesne i mówił mi, że mam fajną cipkę! Potem nic nie pamietam więcej. Nie wiem czy 10ciu innych potem mnie nie wyruchało, nie wiem... Film zaczyna się o 6 rano jak wracam do domu z rozpiętym rozporkiem. Byłam na wpół przytomna, z lekko zarzyganym swetrem i zasikanymi spodniami. Nie wiem co robiłam, nie wiem gdzie lezałam.... Przeciez to nie moja wina. Wiem co to za koles, załuję, że się wtedy nie zemściłam.... Nikomu tego nie mówiłam, wstydze się. Tak wyglądał mój pierwszy raz ;(((

od maleńkiego rodzice nas uczą by nie brać cukierka od nieznajomego-widocznie tobie rodzice tego nie wpoili .

Gość Onanio Banderas
To wyłącznie twoja wina. Szmaciłaś się wódą z nieznanymi kolesiami to dostałaś to na co zasłuzyłaś.

Gość pink elephant
trzeba to było na policje zgłosić... a koleżanka która się kontrolowała, gdzie wtedy była żeby kontrolować też i ciebie?? jakoś jak z koleżankami kiedykolwiek i gdziekolwiek szłam to pilnowałyśmy siebie na wzajem (chociażby na imprezach... gdyby ktoś kumpeli podał narkotyk i próbował wyciągnąć niewiadomo gdzie to zareagowałabym i vice versa) a rodzice jak wróciłaś o 6 rano zarzygana to też nie zwrócili na nic uwagi??

Gość masz teraz 21...
masz 21 lat tak? i jak mialas 16 ktos ciebie nacpal guma do rzucia?? aleeeeee bajka :D to sa dragi w gumach? czy moze napiszesz ze ci sie to pomylilo z cukierkiem puderkiem :D:D:D:D

Gość pink elephant
no tak ale my w wieku 16 lat nie piłyśmy wódki w galerii z obcymi kretynami, i w domu musiałyśmy być najpóźniej o 21 (szczęściary o 23)

Gość sdasdasda
idz na policje nawet jak juz duzo czasu minelo. albo wynajmij kogos by sie zemscic. ja ym tak zrobila. zarobila kase i wynajela kilka osob by tamten koles tez pamietal. serio.

Gość takajednapani
Taaa jaaasne, tylko jej wina. Powaliło was? Ona winna a Ci szmaciarze to co, święci? Współczuje autorce. Musisz się z tym pogodzić i żyć dalej. Nie zmienisz już tego co się stało a rozpamiętywaniem tylko zatrujesz sobie życie. To był tylko pierwszy raz w sensie fizyczny, prawdziwy pierwszy to będzie ten świadomy, chciany i tak do tego podejdz.

Gość dziewzyny powiedzcie mi czy...
"Przeciez to nie moja wina" - jak to nie Twoja? pijesz wodke z nienzajomymi, bierz od nich co popadnie...to Twoja wina...sila Cie nie brali nie kazali na sile pic wodki..

Gość pink elephant
może wypiła za dużo, urwał jej się film z tego powodu... ale ze dziecko nie wie jak alkohol działa to dopisało sobie bajkę o narkotyku w gumie

Gość dziewzyny powiedzcie mi czy...
Alicja - to jej wina...kazal jej ktos pic wodke z nieznajomnymi chlopakami? Poza tym musialaby miec mocne dowody po tych 5 latach ze to byl gwalt, ze byl narkotyk w gumie...

Gość pink elephant
a i do 3 poprzednich dla mnie niejasności dochodzi 4... to było ich 3 czy 10 w końcu

Gość Onanio Banderas
Jak 16 latka chla wódę na ławce z nieznajomymi, to się szmaci i to jest jej wina. Ma nauczkę. I potem takie menelice obrażają Polaków twierdząc, że czarnuchy, albo śniadzi sa lepsi.

Gość Garbusiek :))
"Spotkałyśmy jakiś 3 chłopaków." "W pewnym momencie Robert zapytał, kto chce gumę do żucia" "Nie wiem czy 10ciu innych potem mnie nie wyruchało" "Wiem co to za koles," ehh takie rozbierznosci, pisanie po imieniu, najpierw sa nieznajomi, pozniej wie co to za koles...ehhh prowo jak nic

Gość henryk sienkiewicz12345
wypierdalaj ponura suko

Gość kkkiiikkkaaa
Oczywiście temat to prowo, ale zakładając, że historyjka jest prawdziwa to: nie jest to wina dziewczyny, że została zgwałcona, to nigdy nie jest winą kobiety, tylko sprawcy. Owszem, głupotą było picie wódki z obcymi i głupota było branie od nich cukierków, ale mówimy o szesnastolatce! Nastolatka w tym wieku jest jeszcze nieodpowiedzialna i może miec problemy z oceną zagrożenia (tak wiem, niektóre w wieku szestastu lat w zyciu by się tak nie zachowały). Jeżeli mówić tu o czyjejkolwiek winie, to przede wszystkim sprawców (bo to sprawcy są winni przestepstw, nie ofiary) i w pomniejszym stopniu rodziców dziewczyny, że nie wpoili jej elementarnych zasad bezpieczeństwa, a to na rodzicach ciąży obowiązek opieki i wychowania nieletniej. Poza tym to prowokacja.

Gość pink elephant
w sumie powinna się też przebadać na HIV i żółtaczkę, żeby potem porządnego faceta nie zarazić paskudztwem

Gość Marcia_BBBB
i potym pierrzym razie utknol mi peniz tego faceta jednego

Gość Marcia_BBBB
durny podszyw. sorry za te pomylki tych facetów było 12

Gość pink elephant
no prowokacja, ale hipotetyczne biorąc pod uwagę, ze 16 latka pije tyle że urywa jej się film i oddaje obcym w tym stanie... no cóż to by była jej wina no chyba ze w gumie faktycznie byłyby narkotyki, ale w takim wypadku gdzie byłaby w tym czasie jej koleżanka, ze nie zareagowała w żaden sposób?? gdzie byliby rodzice, których nie zdziwiłby powrót dziecka w takim stanie o 6 rano??

Gość yth yth yth
może i prowo ale pokazuje jakie zacofane i ociemniałe mamy społeczenstwo - facet podaje niedoswiadczonej dziewczynie narkotyk, podstepem doprowadza do współżycia (gwałt w KK) i porzuca. Coś jak pigułka gwałtu. Gdzie tu cholera jest wina tych dziewczyn? Dziewczyny w tym wieku mogą być głupie ale to się zdarza. Z jakiego powodu dajecie natomiast rację bytu przestępcom??? To jakby powiedzieć: jesteś słabą staruszką, to po kiego grzyba wychodziłaś z domu, żeby ten facet zabrał ci torebkę?? skonczcie z tymi tekstami o szmaceniu zapyziali onaniści

Gość kkkiiikkkaaa
Zgadzam się w 100%

Gość pink elephant
yth yth w stanach natomiast przeginają w druga stronę... wystarczy ze laska w trakcie stosunku się rozmyśli i szepnie nie i wtedy to już jest gwałt

Gość niektore baby sa po prostu
nikt nie daje racji bytu przestepcom ale ona miala 16 lat a nie 5 w wieku 16 lat jakis rozum sie juz ma. JJa gdy bylam w jej wieku to nigdy z jakimis facetami obcymi nie pilam wody gdzies na lawce itpo... przestepcy sa najbardziej winni bo wykorzystuja juz upite ipo dziewcyzny ale dziewczyny takie sytuacje prowokuja...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
nie porównujmy słabej staruszki której ktoś wyrywa torebkę, z głupią 16 która jednak powinna wiedzieć ze z obcymi nie pije się wódki... wogóle pić do 18tki nie powinna... nawet by jej narkotyków podawać nie musieli, wystarczy ze by się spiła w trupa...

Gość kkkiiikkkaaa
"Ja gdy bylam w jej wieku to nigdy z jakimis facetami obcymi nie pilam wody gdzies na lawce itp" wiedziałam, że ktoś to napisze:D Ty w jej wieku może i byłaś mądra i odpowiedzialna, a ona nie. Czy to był powód do gwałtu? To była nastolatka, dla nich liczy się głównie akceptacja otoczenia, a tą próbują zdobyć takim właśnie debilnym zachowaniem. Ale to w żaden sposób nie upoważnia przestepców do zgwałcenia jej. Idąc tokiem rozumowania większości, to może ją do więzienia wsadźmy, wszak gwałt jest przestępstwem, a waszym zdaniem to jej wina. Mentalnośc jak u Arabów:/

Gość yth yth yth
pink elephant, nadajesz jak zacięta płyta. Przyjmij do wiadomości, że gwałt to nie jej wina. Kwestia że była głupią nastolatką, ja też byłam głupia jak byłam nastolatką, nie wiedziałam ile moge wypić i tak dalej, traciłam nad sobą kontrole i znajomi musieli mnie pilnować. ale nikt nie ma mnie prawa w chwili słabości zgwałcić, zabić czy zrobić mi krzywdę! Bo jak to robi, to rąk nie może umyć twierdząc że to nie jego wina bo ja byłam pijana! wiecie co, zepchnęłam z pomostu takiego staruszka, bo się w porę ni obejrzał! a co mi tam, nie moja wina! szkoda że trzeba to niektórym tłumaczyć...