Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAtiaOp

Nie chce Mi sie zyc =(

Polecane posty

Gość KAtiaOp

Rozstalam sie z chlopakiem z ktorym bylam ponad pol roku... w sylwestra nawet Mi sie oswiadczyl ;( mialo byc tak pieknie a tu koniec.... nie wyobrazam sobie zycia bez Niego.... jestem zalamana nie moge sobie z tym poradzic zycie jest bez sensu.... ;(((((((((((

Gość KAtiaOp
Byl troche zaborczy kontrolowal Moj tel... Czytal esy... i w ogole ostatnio zmienil Mi karte i wpisal tylko siebie :( nie chcial zebym spotykala sie ze znajomymi tylko i wylacznie z Nim... Powiedzialam mu ze to jest troche chore... zeby Mi po prostu ufal... i to bylo poczatkiem klotni po ktorej sie rozstalismy na dobre ;((( teraz jak sobie to wszystko przemyslalam... wydaje Mi sie mial racje :(

Gość kjkh
dacie rade, nie zalamuj sie;)

Gość Ma_dziewczynę
Spokojnie, z Tobą jest wszystko w porządku:-) W życiu bym nie kontrolował tak swojej dziewczyny. Zazdrość to na pewno negatywna cecha ludzka.

Gość hrabina Koniecpolska
Staszek... zakochałam się w Tobie.

Gość A mi się chce żyć
Bardzo chce mi się żyć, oby jak najdłużej, i z ekstaza przeżywam każdą chwilę, każdy moment

Gość polski jest trudny
A nie był zazdrosny o kaffe? co się z tymi facetami dzieje... Fajnie tak romantycznie oświadczył się w tym czasie:)

Jego zachowanie było chore, podstawa związku jest zaufanie. Co to znaczy, że on Ci tel sprawdza, rządzi Tobą? Wiem, że teraz Cię to boli ale zaufaj, że kiedyś odetchniesz z ulga, że nie masz już nic wspólnego z tym człowiekaiem.

Gość KAtiaOp
nie wiem juz sama... chcial pewnie dobrze... zebym spedzala z Nim wiekszosc swojego czasu a nie ze znajomymi... czuje sie winna a poczatkowo wydawlo Mi sie ze to jest rzeczywiscie " chore " .

Ale wiadomo, że zrobisz swoje. Wrócisz do niego i kiedys bedziesz płakać. Baby juz tak mają...

Gość KAtiaOp
Nie chodzi o to zeby byc ze soba... ale chociaz o rozmowe... zeby pogadac o tym wszystkim a na to nie ma szans bo wyjechal ;(

KAtiaOp Byl troche zaborczy kontrolowal Moj tel... Czytal esy... i w ogole ostatnio zmienil Mi karte i wpisal tylko siebie nie chcial zebym spotykala sie ze znajomymi tylko i wylacznie z Nim... Powiedzialam mu ze to jest troche chore... zeby Mi po prostu ufal... i to bylo poczatkiem klotni po ktorej sie rozstalismy na dobre ;((( teraz jak sobie to wszystko przemyslalam... wydaje Mi sie mial racje " WYDAJE ci się