Gość fojerMEJKERnull Napisano Styczeń 23, 2011 Dwóch Panów z eNkeja dało mi pigułkę gwałtu by złapać mnie na alimenty . . . grożą, ze ich uwiodlam i zrobią testy dna na ojcostwo! Była libacja! Alkohol, kokaina i marihuana! Film mi się urwał! Mąż z córeczką pojechali do dziadków i do dziś nie wrócili! Brzuch już mam w osmym miesiacu ciąży! Jeden to student socjologii, który trudni się przemytem papierosów dżing ling z Roski, a drugi to mechanik będący malarzem z kupioną w patologicznej szkole maturą! Co mam robić o ja nieszczęśliwa? Postanowiłam urodzić to dziecko chociaż nie wiek kto starym będzie jego albo ich, bo to ciąża nie jest mnoga i nie pozamaciczna! Potem miałam prześwity, że kręciłam im swoim, wydatnym i MILF'owym zadem oraz nawracały mnie wspomnienia jak byłam nieródką warszawską i puszczałam się za puszke piwa do Bartoszyc, aż po dobre miasto! na Kłebowie i w Stegnie wrzucałam żetony i pięciozłotówki w automaty grając sobie w Punisher'a! Fortumna mi się nigdy nie marzyla - lubiłam to grałam! Mój ulubiony film to Kleptoman Clyde i małolata z Fiata! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach