Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fojerMEJKERnull

Pomocy!

Polecane posty

Gość fojerMEJKERnull

Dwóch Panów z eNkeja dało mi pigułkę gwałtu by złapać mnie na alimenty . . . grożą, ze ich uwiodlam i zrobią testy dna na ojcostwo! Była libacja! Alkohol, kokaina i marihuana! Film mi się urwał! Mąż z córeczką pojechali do dziadków i do dziś nie wrócili! Brzuch już mam w osmym miesiacu ciąży! Jeden to student socjologii, który trudni się przemytem papierosów dżing ling z Roski, a drugi to mechanik będący malarzem z kupioną w patologicznej szkole maturą! Co mam robić o ja nieszczęśliwa? Postanowiłam urodzić to dziecko chociaż nie wiek kto starym będzie jego albo ich, bo to ciąża nie jest mnoga i nie pozamaciczna! Potem miałam prześwity, że kręciłam im swoim, wydatnym i MILF'owym zadem oraz nawracały mnie wspomnienia jak byłam nieródką warszawską i puszczałam się za puszke piwa do Bartoszyc, aż po dobre miasto! na Kłebowie i w Stegnie wrzucałam żetony i pięciozłotówki w automaty grając sobie w Punisher'a! Fortumna mi się nigdy nie marzyla - lubiłam to grałam! Mój ulubiony film to Kleptoman Clyde i małolata z Fiata!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować