Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa guma balonoowa

CZY SKRZYPO-VITA DZIAŁA?????!!!!!!

Polecane posty

Gość malinowa guma balonoowa

Kupiłam tabletki jakieś 2 tygodnie temu biore 2 sztuki dziennie dla lepszych efektów głównie chodzi mi o poprawienie stanu włosów....troszke zniszczyłam je prostownicą i codziennym myciem ale, nie żebym miała jakąś tragedie na głowie poprostu musze je teraz zregenerować...:) jakie miałyście efekty po skrzypo-vicie??

Gość shshhhshss
Działa skrzypowita jak najbardziej więc bierz ją a zobaczysz efekty aha i ja brałam tylko jedną tabletke rano i efekty byly zadawalajace wiec mysle ze w twoim przypadku tez jedna tabletka wystarczy w zupełnosci

Gość o kurna.... pocieszające
na mnie zawsze działą co innego... kiedys skrzypowita, teraz belissa....

Czy działa.. wątpie. Przynajmniej na mnie nie. zadne te tabletki to jakis kit. Jeśli chodz o paznokcie włosy i skórę to znalazłam na to lepsze sposoby ;]

Moja koleżanka przez dłuższy czas łykała Skrzypo-Vitę i musze powiedzieć, że rzeczywiście uzyskała spodziewany efekt bo i włosy przestały jej wypadać tak bardzo no i paznokcie ma zdecydowanie mocniejsze - sama też twierdzi, że dobrze zrobiła. Mi nawet ostatnio stylistka paznokci też ją poleciła, ale na razie nie będę chyba jej stosować bo mam teraz mocne paznokcie przez manicure hybrydowy - nic mi się nie kruszy - paznokcie się nie lamią (jakbyście potrzebowały namiary w Krakowie na salon albo chciałybyście pogadać o tym manicure to piszcie śmiało do mnie na maila nike.19@interia.pl)