Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

player1111111

do osob zainteresowanych sprawa Smolenska

Polecane posty

ja mam do was pytanie, jak wy rozumiecie to ze Macierewicz zwraca sie o pomoc do USA w sprawie sledztwa? a osoby zainteresowane smolenskiem na pewno wiedza w jakie rzeczy USA jest zamieszane i ze im raczej nie mozna ufac. Czy Macierewicz po prostu nie wie o sprawie WTC, wierzy w oficjalna wersje czy moze wie ale wychodzi z zalozenia ze cel uswieca srodki i szuka pomocy wszedzie? trudno mi uwierzyc zeby Macierewicz ktory potrafi wszedzie znalezc wine Rosjan nie widzi zla czynionego przez USA, a jak wy to widzicie?

Gość staszek spod monopolewgo
byc moze maciereiwcz i jego spolka bardzo chcą dowieść ze calej tej tragedii winni są rosjanie a z usa zawsze mozna sie tam jakos "dogadac" i cos tam "zalatwic"

Gość staszek spod monopolewgo
ja mysle ze ten macierewicz i jego spolka chca za wszelke cene dowieść za calej tej tragedii winni są rosjanie i dlatego o pomoc w tym chca prosic usa bo zawsze mozna sie z nimi jakos "dogadac" cos tam "zalatwic"

Gość nowalola123
ja to widzę tak - każdy ma nas głęboko gdzieś gdyby miała być jakaś międzynarodowa komisja to by była! a najbardziej to rosja się z nami nieliczy

no wlasnie, a nikt nie wspomnial nawet o innych krajach, o dzialaniach Skrzypka przez ktore bankierzy z wall street mieli wielkie straty i mogli miec jeszcze wieksze nowalola123 - no wlasnie, ja moge za Wrzodakiem powtorzyc: niech Peter King i Harvey Kushner wezma sie za sprawe WTC, bo cos chyba im nie idzie