Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhenna

CZY OPLACA SIE ROBIC HENNE NA RZESY ???

Polecane posty

Gość hhhenna

jw. mam bardzo jasne i krotkie rzesy, nie lubię i nie potrafię ich malowac dlatego pomyslałam o hennie... czy ładnie ona wygląda na rzęsach? jak dlugo sie utrzymuje ?? z gory dzieki za odpowiedzi :P

Gość polski jest trudny
moja babcia robiła za młodu.. ja pamietam ją bez henny;)

Gość wdafefea
lepiej sobie doczep metoda 1:1 - wtedy robienie henny na twoich sie oplaca. ja robilam a i tak malowalam, bo w sumie efekt mizerny, chyba ze idziesz na basen - to lepsze to niz nic :P ale sprobowac mozesz, to koszt kilku zlotych

Gość Garbusiek :))
ja robie henne bo jstem jasna blondynka i jestem bardzo zadowolona. Oczy od razu inaczej wygladaja. Kolor utrzymuje sie 304 tygodnie, w sumie to nawet dluzej ale rzesy sa troch wyblakniete. U mnie henna rzes kosztuje 8 zl wiec 8 zl raz na miesiac to nci takiego. dodatkowo skoro masz jasne brwi to polecam Ci henne brwi bedziesz super wygladala. Ja po pierwszej hennie brwi i rzes wygladalam naprawde od razu inaczej, spojrzenie ejst bardziej wyraziste, jakies takie aldniejsze, twarz lepiej wyglada :) Ale uwazam, ze tuszu do rzes tez powinnas uzywac skoro masz krotkie rzesy bo je dodatkowo wydluzysz i podkreslisz :)

Gość Garbusiek :))
xwoman - jak to oczy piec? oczy pieka tylko wtedy gdy henna jest zle nalozona i wpadnie do oka...mnie nigdy nie piekly oczy tzn raz jedno oko lekko ale kosmetyczka od razu henne zmyla i mowila, ze mala drobinka wpadla do oka, naloztyla ja jeszcze raz i bylo ok

Gość hhhenna
to chyba sie zdecyduje na ta henne :)