Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Egon_29

dziewczyny związałybyście sie z rozwodnikiem?

Polecane posty

Gość Egon_29

czy wolicie kawalerów?

Gość amarantusek
a dlaczego rozwiodles sie?

Gość aasdasdaeweawdwewdaw3wN
Niektore dziewczyny sie wiaza z Arabami, Turkami i innymi brudasami, wiec dlaczego maja sie nie zwiazac z rozwodnikiem?

Gość ale jakie dziewczyny pytasz?
wolne, bezdzietne, rozwódki, z dzieckiem.... bo zależy jakie Ty bierzesz pod uwagę

Gość do zapodam wam
zalezy od powodu rozwodu i sytuacji po rozwodzie np. nie zwiazałabym sie z czlowiekiem nie mogacym sie otrzasnac po przeszlosci albo placacym alimenty na 2,3 lub wiecej dzieci

Gość masz dzieci?
jaki byl powod rozwodu?

Gość polski jest trudny
miałes slub koscielny? to nie.. tylko rozwodnik..jako rozwodnik..

Gość kot13
ja na pewno nie-już raz zawiódł to po pierwsze po drugie najczęściej są w związku dzieci a ja chcę grac zawsze pierwsze skrzypce i nie zamierzam tym nikogo krzywdzić.

Gość Eleeeene
Kocie a co zrobisz , jak twoje szczesliwe malzenstwo legnie w gruzach , bo Pan maz znajdzie inna, bardziej interesujaca , bla bla bla i bedziesz kobieta powiedzmy 36 latnia z dzieckiem -co wtedy? Tez rozwodnik bedzie bla :-P ?

Gość kot13
oczywiście że rozwodnik będzie ble - bo jestem egoistką i nie boję się tego przyznawać. Najważniejsze to znac siebie samego:-)

Gość kot13
mężczyzna po rozwodzie nie spełnia moich oczekiwan - ja tam nie lubię dokładać sobie kłopotów:-)

Gość Eleeeene
hmmmm.Kocie no no .Ale nadal upieram sie, ze wtedy Ty bedziesz z odzysku na rynku matrymonialnym i wtedy ewentualny konkurent bedzie szukal zapewne wolnej, bez dziecka w pakiecie :-P Co wtedy zrobisz -o to tez mi chodzilo ? Pozdrawiam Kotku .

Gość Kiedy pojawia się dziecko
szanowny kotku przestaniesz grac pierwsze skrzypce :D

Gość kot13
:-) choć to baaaaardzo hipotetyczna sytuacja jesli stałabym się rozwódką to po pierwsze byłabym rozwódką a nie ROZWODNIKIEM ( nadal ble) a po drugie nadal nie miałabym ochoty wiązać się z rozwodnikiem- powody? patrz pierwsze moje wypisy:-)

Gość kot13
a skąd wiesz że nie jestem mamą osobo powyżej?;-)

Gość Eleeeene
ok .To wystarcza mi za odpowiedz.

Gość Kocie -jestes infantylna
i glupiutka.Jesli masz dziecko-wspolczuje , bo obserwujac twoje wpisy obstawialbym nastolatke a nie rozsadna , rozumna kobiete. Jestes zarozumiala glupia dziewucha.

Gość kot13
ależ ja nikomu nie bronię wiązac się z rozwodnikami- wyrażam jedynie swoją opinię. Obrażanie mnie nie ma najmniejszego sensu:-)

Gość rozwodnik - facet jak kazdy
nie rozumien calej jazdy z rozwodnikami "za i przeciw". rozwodnik to taki sam facet jak ten, ktory byl wczesniej w zwiazku ale mu nie wyszlo. Wiec idac tym tropem, nie nalezaloby sie wiazac z nikim kto byl w przeszlosci w zwiazku z kims innym, bo przeciez ten zwiazek mogl sie rozpasc z roznych przyczyn, takze z winy naszego rozwodnika. Ale przeciez tak samo jest z rozpadem wolnych zwiazkow. Jedyne komplikacje moga powstac wtedy, kiedy rozwodnik ma dzieci z poprzedniego malzenstwa i utrzymuje kontakty z byla zona, bo nie kazda kobieta potrafi z tym zyc. Ale dla niektorych to nie jest zaden problem wiec nie ma reguly.

Gość kot13
do pana powyżej- uważam, że mężczyzna żeniący się powinien być na tyle rozsądny( męzczyznę winien cechowac rozum przede wszystkim) by wybrać partnerkę odpowiednią na żonę z którą nie trzeba się rozwodzić. To jest główny powód mojego niewiązania się (EWENTUALNEGO) z rozwodnikami. Cenię sobie intelekt u mężczyzny.

Mnie rozwodnicy niespecjalnie pasują, bo skoro gość jest po rozwodzie, to znaczy że mogł zdradzać albo nie dbać o rodzinę, jeśli rozwód był z winy partnerki, to tacy panowie z reguły są mocno spaczeni i trudni w relalcjach.

Gość rozwodnik - facet jak kazdy
nie jestem facetem, jestem kobieta. A co do intelektu i decyzji o malzenstwie, to wielu osobom wydaje sie ze chca z ta druga osoba spedzic reszte zycia, i niektore z tych osob pobieraja sie a niektore pozostaja do konca swoich dni w zwiazkach nieformalnych. I tak samo jednym jak i drugim moze sie po jakims czasie odwidziec (brzydko mowiac), tylko ze tacy nie malzonkowie po prostu mowia sobie "to koniec", a ci po slubie musza to samo powiedziec tylko ze w urzedzie stanu cywilnego. Na tym polega roznica i z intelektem a raczej jego brakiem niewiele ma to wspolnego.

Gość siostra rozwodki
bezdzietnym tak

Gość ii znowu to samo ...
Nigdy w życiu... Bo albo zdradzał i sie nie przyzna do tego sama to przezylam powiedzial Mi ze rozwiodl sie bo Ona go zdradzila a to okazalo sie nie prawda... Poza tym mial dzieciaka o ktorym nie wiedzialam masakra !!!! odrazam stanowczo !!!!!!!!!

ii znowu to samo ... ,nieuczciwość nie popłaca. Gdybym go bardzo pokochała,to nie wiem co by zwyciężyło: rozsądek czy uczucie.?

Gość L.H.O.O.Q
już się związałam. nie ma dzieci, a ja jestem przeszczęśliwa. a tak własciwie, to wlasnie mi przypomnieliscie ze jest po rozwodzie, bo calkiem o tym zapomniałam. :)

Gość jesli nie udalo sie
wszystko sprowadza sie do tego jaki byl powod rozwodu

Gość mimi 28
ja nie mialabym problemu ze zwiazkiem z rozwodnikiem/wdowcem o ile nie mialby dzieci raz przechodzilam poczatek znajomosci z takim facetem - jego 4 letnia corka ciagle niespodziewanie sie pojawiala w naszych relacjach(a raczej jej matka .. :o) mimo ze koles zarzekal sie na pocztaku ze absolutnie nie odczuje skutkow jego zobowiazan ...