Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Egon_29

dziewczyny związałybyście sie z rozwodnikiem?

Polecane posty

Gość Magdaeuiyriew
Mój jest po rozwodzie ;-) ja jestem zadowolona

Gość kobiety wolą rozwodnika
od kawalera bo rozwodnik jest doświadczony seksualnie a kawaler nie musi być doświadczony. Wiadomo, że kobiety bardziej chcą seksu niż miłości.

Gość iza 9090
zwiazki z rozwodnikiem sa dobre dla patologii

Gość oczekująca...
dziwne pytanie. Kobiety wiążą się z cudzymi mężami, rozbijają małżeństwa. chociaż do tego akurat trzeba dwojga i ten facet jest tu najbardziej winny. Jakos tej drugiej to nie przeszkadza. Wszystko zalezy od kobiety.

Gość mumineeek
moj narzeczony tez jest po rozwodzie i ma 2 dzieci, ja tez mam dziecko ale nie jestem rozwodka. jestesmy bardzo szczesliwa rodzinka :D

Gość hmm jj
wiadomo, że lepszy kawaler, ale gdybym się zakochała to czemu nie. Lepiej rozwodnik niż żonaty

Gość Kiedys
myslalam ze nie a teraz kocham do szalenstwa pewnego Kurda ,ktory kiedys mial zone na papierze tylko bo go rodzina zmusila do slubu .Nigdy w zyciu nie spotkalam takiego Polaka i kocham go do szalenstwa .

Gość iniminiminimi
Zależy jaki byłby powód jego rozwodu. Na pewno nie chciałabym aby mężczyzna (nawet bardzo przeze mnie kochany) rozwiódł się dla mnie, byłoby mi trudno żyć ze świadomością, że żona przeze mnie cierpi. Ale jeśli mężczyzna byłby po rozwodzie, którego powodem była zdrada ze strony żony to - jeśli oczywiście facet by mi odpowiadał jako człowiek - to jak najbardziej mogłabym się z nim związać. Pozdrawiam:)

Gość wszystko rozbija się o seks
najbardziej pożądani przez kobiety zajęci i rozwodnicy czyli Ci którzy na bank mają doświadczenie w seksie. Zajęci dodatkowo bo są emocje by żona się nie dowiedziała.

Gość do:wszystko rozbija się o seks
do: wszystko rozbija się o seks Opanuj się może i przestań zwalać swoje popędy, z którymi sobie chyba nie radzisz, na wszystkie kobiety

Gość Zgadzam się z nim w 100%
wszystko rozbija się o seks najbardziej pożądani przez kobiety zajęci i rozwodnicy czyli Ci którzy na bank mają doświadczenie w seksie. Zajęci dodatkowo bo są emocje by żona się nie dowiedziała. Zgadzam się 100% prawdy

Gość aniluapka
Ale rozwodnik to normalny facet- tylko mu nie wyszło. Ja bym mogła z takim być o ile: powodem rozwodu nie były jego zdrady czy jakieś machlojki, nie ma pięciorga dzieci.