Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elmer fudd

natrętna mężatka

Polecane posty

Gość elmer fudd
"bo coś do niej czuje, to proste.Sam się przed sobą nie chce przyznać do tego.Ciągnie go do niej i tyle i wcale mu nie przeszło" - coś w tym jest :P i dlatego jest trudniej, jednak stanowczo powiedziałem jej żeby dała mi spokój, wiedziałem że ta rozmowa będzie dla niej bolesna jednak powiedziałem jej wprost ... i pomogło na tydzień :O

Gość oooooo222222
elmer ile Ty masz lat?

Gość postrasz ja ze mezowi powiesz
ze Cie nachaln ie podrywa,ja bym tak zrobila:P powinna sie wystraszyc

Gość ja nie mam...
najlepiej zrób jak mówią. Nie odbieraj telefonów i nie odpisuj na wiad. Jak przyjedzie pod twój dom zalana łzami to ją zlekceważ. Nie rozmawiaj. Potraktuj jak powietrze. Przejdź obok - tego chyba zadna kobieta nie wytrzyma. Po jakimś czasie da ci spokój. Swoją drogą to po cholere dawałeś jej przyzwolenie, po co się z nia zadawałeś skoro wiedziałeś że jest mężatka? Takie niedowartościowane i niedopieszczone kobiety są najgorsze! I mówię to ja kobieta. Mam znajome i koleżanki więc wiem co mówie

Gość znający sprawe
TAK TAK NIEDOWARTOŚCIOWANE I NIEDOPIESZCZONE KOBIETY NAJGORSZE SĄ, OBOJE WIEMY PANIE HUBERCIE IŻ m. PRZEZ MĘZA zaniedbywana była buhahahahaha.

Gość minka ..
gdy w nieodpowiednim czasie stawia się wszystko na ostrzu noża to zwykle nic nie zostaje

Gość znajacy sprawę myslisz
elmer umów się ze mną:-)