Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwawa Mary..

Zimna su**

Polecane posty

Gość krwawa Mary..

Byłam z chłopakiem kilka lat.. Fakt faktem jestem kobietą o krągłych kształtach.. Mój EKS zawsze w przypływie złości wygadywał mi różne bzdury, że jestem brzydka, gruba, że mogłabym się spodobać tylko, i tu zacytuję "Desperatowi bez panny, starszemu panu albo wypitemu chłopaczkowi, że jak nie on to nikt inny bo nikt mnie nie zechce". Trwałam w tym bo kochałam, trwało to kilka lat.. Siadło mi to na psychice, teraz z nim nie jestem, spotykam się z facetami i jak tylko widzę, że on się angażuje- zostawiam go... Stałam się wyrafinowaną suką.. Ranię tak jak kiedyś mnie raniono ale nie chcę tego.. Chcę to zmienić i szukam pomocy!

Gość uytiuioyt
To tylko od Ciebie zależy...

to moze czas pomyslec o sobie, silowni, bieganiu a nie zajadaniu sie chipsami.sama jestes sobie winna;D

Gość ..............,
a jak on wyglada? opisz go.

Gość wersalaaak
mowil to bo chcial zebys miala kompleksy pewnie sam byl zakompleksiony i bal sie ze go zostawisz

Gość IMO13246
Autorko, widze że ruszasz ustami, ale słysze tylko: "bla bla bla bla".

Gość fdgdfgdgdgf
nie wiem czemu kobiety same siebie okreslajha zimnymi sukami.. wydaje im sie ze sa fajniejsze i jest to swego rodzaju komplement. kiedys modne byly czarne panie z depresja. teraz czas na zimne suki :D:D:D

Gość taki jeden 123
"desperatowi bez panny, starszemu panu albo wypitemu chłopaczkowi" ciekawe którym z tych 3ch wymienionych sam był:D...bez urazy oczywiście w twoja strone.

Gość pudernica ze szczecina
Gdy czytam: stalam sie wyrafinowana suka, to od razu widze nieporadne dziewczatko, ktore chcialoby takowa byc i probuje nawet. :) Calosc zwykle wychodzi smiesznie.

Gość pudernica ze szczecina
"nie wiem czemu kobiety same siebie okreslajha zimnymi sukami.. wydaje im sie ze sa fajniejsze i jest to swego rodzaju komplement. kiedys modne byly czarne panie z depresja. teraz czas na zimne suki" Otoz to! :D

Gość ..............,
no a jak do cholery jasnej on wyglada???? opisz go powiedz czy on jest natomiast adonis którego kazda zechce.