Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghfdgd

czy przepuszczacie na drodze kierowcow tych samych modeli samochodow ?

Polecane posty

Gość dfghfdgd

np. masz Nissana Micre to przepuszczac takiego samego albo masz starego Mercedesa i przepuszczasz takiego itp chodzi mi o zyczliwsze patrzenie na samochody tej samej marki, a konkretniej ten sam model, no bo wiadomo kierowca nowego Forda Focusa pewnie nie czuje pokrewnosci z kierowca 16 letniego Forda Fiesty

Gość eeeeee??
jaka idiotyczna teoria...

Gość dziwne bo ja mam malucha
a przepuszczam zawsze czarne bmw z łysym w środku - chyba czuję "pokrewność" :-D

Gość limfa
to bardziej od kultury zależy niż od marki samochodu :) ja zawsze przepuszczam ludzi - chyba ,ze za mna nikogo nie ma .

Gość limfa
czujesz pokrewnośc do bmw - czy do łysola ?:)

Gość hgnghesiynev
ja nie czuję "pokrewności" z powodu posiadania tego samego modelu samochodu :D Ani też nie widzę, żeby właściciele volvo, którym jeżdżę byli dla mnie jakoś szczególnie życzliwi

Gość dziwne bo ja mam malucha
Czasem łysol też jest przystojny ;-) Ale największą pokrewność (spodobało mi się to słowo) czuję do swojego bezpieczeństwa!

Gość bardzo mało takich jezdzi
ja jak widze białego forda fiestę MK6 czyli taki jak mój to zawsze mu światłami mignę :D

Ja przepuszczam wtedy , gdy się nie śpieszę :) Ten ktoś wcale nie musi mieć tego samego samochodu. W żargonie kierowców, którzy jeżdżą tym samym samochodem (marka, model) panuje czasem gest pozdrowienia podczas wymijania się. To jednak częściej ma miejsce w przypadku posiadaczy bardziej oryginalnych wozów bo gdyby tak każdy właściciel popularnego np.golfa, astry, passata robił to by go łapka zabolała.