Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poziomka21

pomocyy

Polecane posty

witam ..prosze o pomoc kobiety którym sie udał zwiazek z irańczykiem................Moja sytuacja jest trudna i sama nie moge sobie poradzić z nia....A mianowicie poznalam Irańczyka w Holandi w pracy przystojny 27 latek kilka razy sie spotkalismy i ja musiałam wyjechac do Polski on obiecał czekać na mnie do maja ...myslałam ze urwie nam sie kontakt ale jest wrecz przeciwnie ...codziennie godziny rozmów...planowanie wspolnej przyszłości ....wszystko miało byc pieknie do czasu ..kiedy matce swojej zakomunikował że chce żyć w zwiazku z Polka ...zabronila mu kontaktu szuka mu żony iranki w trybie natychmiastowym...a my oboje cierpimy i ja i on ....co mamy zrobić zeby być razem ??on słucha swojej rodziny i jednoczesnie cierpi bo nie pozwola mu byc ze mna....jak przekonać tą rodzine do siebie ??mam sie ubrać i zasłonić kazda cześć ciała??

Gość Wroclovianka
przejdź na jego religię i naucz się irańskiego

Gość sdgsdgdgsdfgsdfgs
Jak on nie może przekonać swojej rodziny do Ciebie to Ty tego tym bardziej nie zrobisz.Widocznie poznałaś jakiegoś maminsynka :P A narzekacie na polaków że mamusie mają za dużo do powiedzenia :P

Gość dlakkjoeijaiaygiay7e
jeśli by się Wam udało jednak być razem to mam nadzieję że masz trochę rozumu i nie wyjedziesz z nim do jego kraju....

dla niego się ucze jezyka holenderskiego....on wcale nie chce jechać do iranu ...pewnie dlatego że nie moze bo kiedyś uciekł z stamtad ....nawet nie utrzymuje kontaktu z rodzina z iranu ....rodziców i rodzenstwo ma w holandi ....nie rozumiem tego faceta to on pisał o wsolnym zyciu wszystko zaplanował klucze do mieszkania mi dorobił ...i nagle rozmowa z matka mogła tak wszystko zmienic??nie wiem czy oni aż tak musza słuchać swojej rodziny ??