Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyia86

Odwołane poprawiny

Polecane posty

Gość Zyia86

Mam dla Was nowinę ale niestety tym razem niemiłą. :( Z przyczyn losowych musimy zrezygnować z poprawin. Smutno mi trochę ale to najrozsądniejsze wyjście, motyw lat '50 musi poczekać na inną imprezę.

Gość och, tragedia niesamowita
chyba jeszcze większa, niż ta, że druhny wejda do kościoła nie do taktu "specjalnej piosenki na wejście druhen", a kwiaty pod ołtarzem będą o pół tonu ciemniejsze niż w bukieci ePanny Młodej.... przecież to jakis koszmar, jak to wyjdzie na zdjęciach?! zia spali się ze wstydu przed przyjaciółkami!!!!

Gość oj tęsknicie za słynną Zią
Tęsknicie... Ciekawa byłam kiedy pojawią się takie właśnie podszywy... :P

Gość Karciany królik
Podszyw marny, ale pisze prawdę. Do ślubu pozostało niecałe 0,5 roku i nagle Zia odwołuje poprawiny bardzo mętnie się tłumacząc. Co dziwniejsze niby miała wszystko zaplanowane => http://bridelle.pl/?p=16280 a nagle okazuje się że nie ma żadnych problemów z odwołaniem bo nie miała podpisanej żadnej umowy na ten od dawna planowany dzień. Wygląda na to że nasza Paula S. to jedna wielka kłamczucha, która popisuje się inspiracjami z hamerykańskich stron nie mając nic załatwione. 2 lata planowania ślubu, 1 rok planowania poprawin, mnóstwo zdjęć z internetu, dziesiątki tematów, tysiące postów i ANI JEDNEJ UMOWY! Jednym słowem marnowanie czasu swojego i innych którzy próbowali jej doradzać.

Gość Karciany królik
Brak umów http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,120310950,121248648,Re_Jedna_koncepcja_czyli_Zia86_wychodzi_za_maz.html powód odwołania http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,120310950,121248548,Re_Jedna_koncepcja_czyli_Zia86_wychodzi_za_maz.html Logika Zia86 jest powalająca: Nie będzie poprawin bo: rodzicom wypada jakiś zabieg medyczny w poniedziałek i wszyscy na poprawinach będą smutni, ale na weselu już nie.Cała rodzina skupi się na przeżywaniu zabiegu, ale Zia bez problemu zostawi rodziców żeby pojechać wcześniej w podróż poślubną zamiast być z nimi szpitalu.

Gość że księżniczka gwiazdeczka
różowiutka i motylkowa zia ma wudmuszkę zamiast łepetynki, to akurat żadna tajemnica... za to jest uprzejma i nie używa brzydkich słów :-p i opowiada w necie o "pierwszym razie"

Gość Zyia86
Słuchajcie dziewczyny, poprawiny odwołane ale z ważnych powodów. Nie chodzi na pewno o kasę, ale o rzeczy które są dla mnie bolesne. Czy możemy skończyć offtopy i wrócić do tematu wątku? ;)