Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wwa.....

POMOCY PILNY TEMAT o urodzie itp

Polecane posty

Gość Wwa.....

Czy dietą, makijażem, doczepianymi włosami z przeciętnej laski o brzydkiej figurze i średnioładnej buzi da się zrobić zajebistą laskę? bo taki mam właśnie problem;> pomoocy.

Gość Wwa.....
podbijam. ludzie odpiszcie tylko normalnie nie jesteśmy dziećmi nie musimy sobie dogryzać ;> pozdrawiam.

Gość Wwa.....
???

Gość Maxinus
zawsze możesz spróbować :)

Gość yuytutyutyutyu
he he no jasne że tak :D widziałam nie jedną taką przemianę :) poważnie :)

Gość Maxinus
ale nie przesadzaj z tym makijażem i do kompletu fajna kiecka albo spódnica i zapomnij o leginsach na zawsze !

Gość Wwa.....
No ja mam nadzieję ;) Generalnie sprawa wygląda tak: nie zaliczam się broń Boże do pasztetów, ale tu grube uda, tu płaska dupa, tu boczki, tu tłusta twarz... Ogólnie ładna jestem ale ostatnio przestałam o siebie dbać (prócz ciuchów i makijażu) i oto efekty :/

Gość Wwa.....
Czemu mam zapomnieć o legginsach? xD

Gość Wwa.....
?

Gość yuytutyutyutyu
myślę, że zmiana fryzury i jakiś fajny lekki makijaż i będzie ok :) no i coś fajnego na wierzch :D jakaś tunika i czarne getry np, wyższy but :)

Gość Maxinus
poćwiczyć zawsze warto :) mnie często zaskakiwały słowa kobiet w stylu, 'skoro żadnemu się nie podobam albo skoro wszyscy jesteście tacy sami to' - kobieta podkreśla dobitnie, że żadnemu się nie oddam i niech wszyscy spadają ale kobieta musi dojżeć do pewnych relacji, więc gdy już zjadła kilogramy chrupków i innych czipsów to zaczyna się zastanawiać, dlaczego urósł taki ogromny zadek i co teraz zrobić aby zrzucić na początek co najmniej 20 kg. własnego cielska :)

Gość Wwa.....
no ćwiczenia swoją drogą, ale też jakaś ostra dieta, bo moja twarz nalana tłuszczem wygląda gorzej... generalnie nie jestem gruba tylko średnio zgrabna ze wskazaniem na NIE.. yh.

Gość Maxinus
czemu masz zapomnieć o leginsach ? przejdź się ulicami Warszawy i popatrz jak wyglądają kobiety , sukienki lub spódnice teraz królują a w leginsach to możesz pójść wyrzucić śmieci i to w nocy i wracaj szybko do domu , dlaczego nie w leginsach ? dlatego, ponieważ żaden facet nawet nie popatrzy na kobietę ubraną w leginsach , leginsy to strój dla biedoty :)

Gość Wwa.....
haha szczery/a jestes :) No w sumie racja. Ja się od jutra biorę za dietę, jak nie padnę z wycieńczenia, to dorzucę jeszcze ćwiczenia. Mam nadzieję, że to da efekt. Heh.

Gość wyćwiczyć
Chcesz lub znasz różne przepisy, diety, ćwiczenia - zapraszam fo postowania na forum www.wymedykowani.pl

Co do figury, spróbować odpowiednio dopasowanych ćwiczeń nie zawadzi. Ubrania są bardzo ważne, dobrze dobranymi ciuchami można diametralnie zmienić figurę. Co do twarzy to fryzura przede wszystkim, nieco inna regulacja brwi też sporo potrafi zmienić. Make-up delikatny, ale dopasowany fajne skutki daje