Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcepankowa

szukam fajnego przyjaciela:-)

Polecane posty

Gość do pana egoist
do nie erotyka Wnosze ze mialas z ty do czynienia :O ------------------- Egoist skoro jestes taki zajebisty..to co robisz na kafeterii??

A co złego/szkodliwego lub w inny sposób ujemnego, jest w czytaniu tego forum ?. Tutaj zaglądają różni ludzie. A co powinienem robić styczniowymi wieczorami w Polsce ?. jestem sobą, bywam tam gdzie jest ciekawie i przyjemnie. W czym jest problem?

Gość johnnie walkerka
egoist współczuję że nie zażyłeś "miłości erotycznej" polegającej na pożeraniu swoich ciał z kimś kogo kochasz :) jaka ja jestem szczęściara :D

Gość erotyczna w sensie
prostytucka = bez uczuc i zaangazowania

///// johnnie walkerka egoist współczuję że nie zażyłeś "miłości erotycznej" polegającej na pożeraniu swoich ciał z kimś kogo kochasz////// Dobre zagadnienie poruszyłaś. Dokładnie zaznałem właśnie takiej miłości, jaką opisujesz. Złożona była na początku, z obu segmentów: erotyki i uczuć. I nasilenie segmentu uczuciowego, sprawiło że podświadomość wypaliła się na podłożu erotycznym, doprowadzając do urodzeństwowienia relacji. //// erotyczna w sensie prostytucka = bez uczuc i zaangazowania //// (Czyli ośmieszamy coś co nigdy nie było nam dane ?.) Czemu wzbraniasz się przed zrozumieniem pewnych relacji, i usiłujesz je zdewaluować?. Erotyczna w sensie zachwytu nad urodą = z uczuciami nakierowanymi na fizyczność, i zaangażowaniem nakierowanym na fizyczność.

Gość erotyczna w sensie
czyli jesli kogos sama nie zabije to nie moge wypowiadac sie na temat tego, ze dla mnie to okrucienstwo? mialam wiele okazji i ani razu nie czulam potrzeby realizacji, i jak wyzej nie ma nic porownywalnego i ponad seks z milosci:p w zadnym aspekcie nie zadawalam sie ochlapami;-)

Gość erotyczna w sensie
nic nie osmiesza, nazywam jedynie rzeczy po imieniu;-) "Erotyczna w sensie zachwytu nad urodą = z uczuciami nakierowanymi na fizyczność, i zaangażowaniem nakierowanym na fizyczność." oksymoryczny kogiel-mogiel:-D

Gość erotyczna w sensie
*osmieszam

Gość egoist sam nie wie czego chce
wpierw pertoli ze chce milosci a tu pieprzy o zwyklym kurewskim ruchansku :Ddorosnij chlopie:D

/// "Erotyczna w sensie zachwytu nad urodą = z uczuciami nakierowanymi na fizyczność, i zaangażowaniem nakierowanym na fizyczność." oksymoryczny kogiel-mogiel /// "oksymor_yczny", czy może "oksymor_on_iczny": http://odmiany.mixprzebojow.pl/zobacz_98317.html Jeżeli już, to tylko dla niecierpliwych. Nie widzę "autowykluczalności" sensowej, wewnętrznych segmentów, tej próby definicji, w zestawieniach "uczucie do / fizyczności", i "angaż w / fizyczność". "Cisza może być krzykliwa" (wzorcowy oksymoron), o czym dobrze wiedzą himalaiści. A skoro ona może być krzykliwa, to i podświadomość, może zaangażować 100% swego potencjału, w pasję do cudzej fizyczności. Porozumienie instynktów seksualnych od "pierwszego spojrzenia". Co w tym oksomoronicznego ?.

///egoist sam nie wie czego chce wpierw pertoli//// pogubiłeś się w treści toku postów, i ich intencji. pewne rzeczy są zawikłane, i jeżeli nie znasz autorów, i ich stylistyki myślowej, nie dojdziesz o co im "chodzi". Pewne dialogi przybierają postać równania z 5-cioma niewiadomymi.

Gość erotyczna w sensie
"Erotyczna w sensie zachwytu nad urodą = z uczuciami nakierowanymi na fizyczność, i zaangażowaniem nakierowanym na fizyczność." zagadka: czym twoj opis rozni sie w kontekscie uczuc i zaangazowania od seksu z prostytutka (meska czy damska);-)?

Gość erotyczna w sensie
egoist kiedy mi zasadzisz te 18 cm?;)

Gość erotyczna w sensie
dzieki podszywie za dobre checi, ale jest w pelni zaspokojona;p

Gość 18?
Jedzie mi tu niestety seksem z dziwkami, i paniami z agencji towarzyskich, tudziez sponsoringiem. Nie podoba mi sie to.

Gość 18?
"zagadka: czym twoj opis rozni sie w kontekscie uczuc i zaangazowania od seksu z prostytutka (meska czy damska)" To samo mi sie nasunelo na mysl.

Gość Egoitst_*31 jak większość
Polaków w tym okresie ma chyba ostatnio zimową depresję:D:D:classic_cool:🖐️

Gość egoist idi ty w piernaty
toccaz

/// zagadka: czym twoj opis rozni sie w kontekscie uczuc i zaangazowania od seksu z prostytutka (meska czy damska) /// Jessssu - jak bardzo dziewczyna nie ma pojęcia o facetach. Myślisz że mężczyzna płacący za seks ( nie wiem jak to jest, nigdy nie sprawdzałem) angażuje się w miłości do jej fizyczności ?. Co wspólnego ma miłość do cudzej urody, z prostytucją?. Twoje podejście: "Nie byłam w Pradze, więc piszę że to miasto jest brzydkie, i fajniejsze są Gliwice, w których mieszkam" Facet który kocha erotycznie kobietę, kocha jej urodę o nic nie pytając.. Nie może oderwać od niej, oczu i z wzajemnością. W przypadku prostytutki, często o średniej urodzie, taki stosunek nie istnieje. Na 100% twój facet podziela moje zdanie. Przerzucasz na swojego "kawalera" swoje odczucia. Myślisz że jak sie spełniasz, to on też ?. Kłamstwo. Faceci o wielu rzeczach wam nie mówią, by was nie ranić. Trzymają was w iluzji, w której jesteście szczęśliwe.

Gość 18?
"Facet który kocha erotycznie kobietę, kocha jej urodę o nic nie pytając.." To juz kazdy zrozumie.

Gość czyli egoist może mieć dupodaj
kę , byle tylko była zarombiście seksowna i pikna :D:D:D:D:D🖐️

Milość do fizyczności, to dla waszej kobiecej intelektualnej wygody miłość z prostytutką?. Uczucie na 5min. Co za przedszkolne postrzeganie. To coś 1000 razy więcej Miłość erotyczna, to miłość do atrakcyjności fizycznej, która może trwać nawet 2 lata. I być wypełniona spotkaniami co 2-gi dzień. Ludzie dla niej porzucają rodziny, partnerów, dzieci, byle tylko móc patrzeć się na wybranka, czy wybrankę. A wy matko-siostry, usiłujecie zniżyć tę miłość do stosunku prostytutka-klient?

Gość erotyczna w sensie
az za bardzo mam pojecie o facetach:-D "Facet który kocha erotycznie kobietę, kocha jej urodę o nic nie pytając.." jak prostytutke;-)

Gość banani
to jak kończy się ta historia?? kto zjadł marcepanka???? nie ma marcepanka!!!

Gość erotyczna w sensie
a do fajnej dziwki sie nie wraca:-D chcesz owinac gowno w zloty papierek, ale od tego nie zacznie byc cukierkiem;-)

/// "Facet który kocha erotycznie kobietę, kocha jej urodę o nic nie pytając.." jak prostytutke//// wiesz co? . Szkoda mi sił na Ciebie. Żaden facet nie kocha szaleńczo urody prostytutki, przez 2 lata. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć?. Uparłaś się przy tym, że miłość to uczucie do wnętrz. BZDURA. Najwidoczniej innej nie znasz. Nie dziwię się. Miłość erotyczna zastrzeżona jest dla najatrakcyjniejszych osobników. Przeczytaj "Doktora Żywago" Borysa Pasternaka: http://allegro.pl/doktor-zywago-ksiazka-borys-pasternak-i1428990422.html może bardziej zrozumiesz cudze spojrzenie.

Gość banani
Ja w sprawie tej przyjaźni.......o której ktos o smaku marcepana wspominał. Zrozumiałem ze ma być czysta, bez cukierków, bez zapachu być może. A Wy tu wszystko do jednego sprowadzacie:P

Gość Gdzie ci porządni mężczyźni
😭:(

erotyczna w sensie - jesteś zazdrosna o to, że twój facet może oszaleć dla kobiety, która 100-razy przerasta Ciebie urodą twarzy, i ciała. Dlatego tak piękną dziewczynę chcesz zniżyć do roli prostytutki. Cały sens twoich lękowych wypowiedzi.