Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewelewe

pomocy rozstepy

Polecane posty

Gość lewelewe

Witam, mam problem, którym sa rozstępy. Mimo młodego wieku (17) pojawiły sie na udach i plecach, okolice kręgosłupa. Nie sądze, że są przyczyną zbyt dużej wagi (164 cm 49kg). Chodzi mi o to czy istnieją kremy, które sprawią, że rostępy staną się mniej widoczne?

Gość lewelewe
up

Gość oairlandis
powiem ci tak. mozesz sie smarowac kremami najlepszych firm to nic nie daje... masz tendencje... jedyne co mozesz zrobic to kupic vichy krem przeciw rozstepa wtedy mniej beda sie robic.. ale z tymi co juz je masz to nic nie zrobisz.. cwicz troszke mnie bedzie je widac.. haha i nie zachodz w ciaze wczesnie.... bo wtedy dopiero roztepy bedziesz miec

Gość jjsdhs
tez mam taki problem tylko ze ja przytylam ostatnio wiesz co nie ma kremow zeby je zmniejszyly itp mozesz jedynie smarowac sie oliwka zeby nie wychodzily nowe dziwne to jest tak malo wazysz i rozstepy chyba ze schudlas gwaltownie to tez ponoc wychodza tylko wtedy takie jasne a jak sie przytyje to czerwone

Gość lewelewe
Ćwiczę. :) Ciąży nie planuje, ale dzięki za ostrzeżenie haha Wage raczej stałą miałam, ale w gimnazjum dużo sportu uprawiałam, gdzieś czytałam, że to też moze być przyczyną. (tak źle i tak niedobrze) Zobacze ten kem.

Gość mwahahah
nie polecam oliwki, bo strasznie tlusta jest i ciezko sie wchlania

Dax Cosmetics Perfecta Serum na rozstępy. Trochę pomaga, ale cudów nie ma. Chociaż za taką cenę (11zł) to warto kupić i wypróbować.

Gość lewelewe
ok :)

ZADNE KREMY ZADNE DROGIE PECYFIKI NIC Z TYCH RZECZYYYYY..... KUP DZIS PANI DOMU TAM JEST DIETA BIALKOWA... DZIEKI NIEJ SCHUDNIESZ A PRZY OKAZJI POZBEDZIESZ SIE RAZ NA ZAWSZE ROZSTEPOW... JESLI CHCESZ BARDZIEJ ZGLEBISZ TE DIETE KUPUJAC KSIZAZKE W JAKIEJS KSIEGARNI DUKAN, NAZWISKO AUTORA.

Gość lewelewe
schudnąć? Od diety raczej rozstępy nie znikną.