Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Czy kiedykolwiek znajde dziewczyne. Mam juz tak dosc samotnosci

Polecane posty

Nie wmawiam sobie, uwierz mi na słowo, że do tej pory tak było. Aktualnie również na kimś mi zależy, ale on tego nie odwzajemnia. Mam tylko nadzieję, że kiedyś to sie odwróci.

Gość łoooojejej
a w ogóle o tym wie?

Gość łoooojejej
to już nieciekawie... ale ja bym była dobrej myśli cały czas jestem. a sumie bycie samemu nie jest takie znowu złe...

No własnie, nieciekawie... No nic, musimy być dobrej myśli. :)

Gość łoooojejej
jak masz chęc to opowiedz o nim... może spojrzę no wiesz na trzeźwo...

Hmm... To klasyczny przypadek - ja się w nim zakochałam,a on mówi, że bardzo mnie lubi, ale nie potrafi dać mi niczego więcej. I ot, cała historia.

Gość łoooojejej
a długo się znacie?

Gość łoooojejej
nie wiem, ale według mnie, może to przykre, ale jak facet sie raz określa to już zdania nie zmieni... nie ma nikogo innego kto by cie mógł zainteresować?

Ja to wiem, że jest jak jest i inaczej nie będzie. Nie ma, chyba potrzebuję jeszcze trochę czasu, żeby wyleczyć się z tego. A poza tym może przyjdzie samo, niespodziewanie? :)

Gość łooooojejejej
pewnie tak. :) a może powiesz mi Ty jak się w takim razie z takiego beznadziejnego uczucia wyleczyć?

Tylko czaas, innej rady nie ma. Samo musi przejść. No chyba, że nie jest się taką ofiara losu jak ja to wtedy można nieszczęsliwą miłość leczyć nową miłością. ;) Dzięki za rozmowę, ja uciekam już spać, dobrej nocy. :)

Gość Motylki
Czemu nie śpisz Żabi ? :D

Gość uwielbiam to ,,, ktoś
nieokreslonej płci rzuca temat,ważne tylko ,zeby był opisany jako samotny man i juz leci lista wymagań dla kandydatki,kolo poza tym ,że jest niesmiały to nic nie pisze o sobie.moze byc chodzącą du,, wołowa z tradzikiem, w denkach wzrostu 160 i stado napalonych samic już sie ugania

Jestem calkiem w porzadku facetem o dobrym sercu, tylko przesadnie niesmialym. Nie jestem draniem i nie jestem falszywy. Nie mam 160 cm wzrostu, a 178. Okulary nosze czasami, ale zazwyczaj nosze soczewki. Wiem ze mam sznase u dziewczyn, tylko jestem malomowny i niesmialy i obawiam sie spotkania. Nawte mam sznase u cudzoziemek.

Gość wkurzona złotowłosa
Ło kurwa, żabi powrócił!

Gość ciekawiutka..
Ależ jestem ciekawa jak potoczą się losy "żabiego kruka ':) tryzmam kciuki,powodzenia,z pewnościa bede wracac do tego wątku!!!z niecierpliwością czekam na c.d.:)

Gość puszczam nie trzymam
żabi... tym sposobem nie znajdziesz dziewczyny skoro nie potrafisz powiedziec ani meee ani beeee. Najlepiej siedz przed kompem i wylewaj smutki na forach, moze sie nakas zlituje

ehhhhhe - nawet pisac poprawnie nie potrafisz nie jestem az tak malomowny, w pracy jednak rozmawiam, najgorzej jest na poczatku znajomosci - z osoba ktorej nie znam nie licze na litosc

Gość puszczam nie trzymam
no to bierz sie do roboty!! Ehh teraz takie czasy ze kobiety sa bardziej odważne od facetów

Nie badz taka szybka. Nawet nie wiesz jak wygladam, a to ma spore znaczenie. Zreszta ja takze nie wiem jak Ty wygladasz.

Ja tez czesto daje ciala. Najczesciej wtedy gdy mam szanase u dziewczyny, a nie rozwijam znajomosci :-(

O ile dobrze pamiętam, takie pytanie zadajesz od ładnych paru lat. Skoro wciąż nie masz dziewczyny, to widocznie tak już będzie zawsze.