Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena1980-2011

Seks z mężem siostry

Polecane posty

Gość marlena1980-2011

Chciałabym się bzykać z mężem mojej siostry ale nie mam okazji żeby mu to powiedzieć osobiście ani telefonu do niego.GG też nie ma.Interesuje mnie tylko jednorazowy sex w jakimś hotelu a nie regularne spotkania.Co zrobić w takiej sytuacji ? Głupich komentarzy nie pisać!

Gość marlena1980-2011
Dodam, że już obciągałam jego ojcu i wylizałam odbyt dziadkowi podczas przewijania dotkniętego paraliżem staruszka :classic_cool:

Gość smętarz dla zwierzaków
ty jestes naprawde taka glupia czy to prowo kolejne

Gość pewnie to
jakies chwilowe fantazje seksualne.mialam takie np z kolego mojego faceta ale jak mialoby dousc do czegokolwiek mysle ze stchurzyła bym

Gość marlena1980-2011
Drugi post to podszyw jakiegoś oszołoma.

Skoro ten podszyw to oszołom, to Ty jesteś pustą idiotką. A pomyślałaś o swojej siostrze?

Gość marlena1980-2011
W ten sposob chce zemscic sie na mojej starszej siostrze, za te lata krzywd i upokorzen przy starszych chlopakach. Po tym stosunku zamierzam ujawnic co mnie laczy z jej mezem, a potem niech sobie robią co chcą. Ja w marcu lece do Irladnii hehe

Gość marlena1980-2011
I znowu podszyw.Nie chcę się mścić na siostrze i nie mam zamiaru lecieć do Irlandii. Po prostu pożądam szwagra bo to 100% mężczyzna który mógłby mieć każdą laskę!

Gość marlena1980-2011
każdą dziwkę też

Gość marlena1980-2011
obciagnę z chęcia też kumplom męża siostry w jej obecności

Gość misiulek
mozesz mi tez obciagnac a mam co nosic w spodniach

Gość nienawidzefacetooow
Były już teraz mąż mojej siostry powiedział mi kiedyś, że mnie od zawsze pragnie... kiedy to powtórzyłam mojej siostruni, nikt mi nie wierzył. A jednak. Później przygruchał sobie laske o 10 lat młodszą. siostra już dostała rozwód. Szkoda tylko dzieci, dwoje wspaniałych maluszków bez tatusia. i znów wszystko przez ten cholerny sex...

Gość grrragemmm
Autorko mam taki sam problem z tym że pożądam siostrę swojej dziewczyny.Bardzo mnie pociąga,od pierwszego wejrzenia :( Jak jestem w domu u swojej dziewczyny to nie mogę oderwać oczu od jej siostry.Marzy mi się seks z nią,taki szybki i namiętny bez żadnych ograniczeń.Po za tym ja ją chyba kocham bo dziwne jest że przez tyle lat na jej widok mam to cudowne uczucie w brzuchu.Wiem że nic z tego nigdy nie będzie bo to wszystko jest nie możliwe i właśnie ta myśl mnie dobija.

Gość marlena1980-2011
Gówniarzernia dalej sie podszywa.Chyba nic się tu nie dowiem ale podobno faceci nie odmawiają kobietom sexu ? Czy którejś facet odmówił sexu ?

Gość marlena1980-2011
Dodam że zerżnął mnie kiedyś moj własny tato a mama do nas dołączyła i był trójklącik:)

Gość kolijuhy
huje podszywacze

Gość łitnej spirs
Najlepiej pogadaj z nim na osobności i zaproponuj mu sex to może sie nie wygada przed twoją siostrom

Gość masturbant
Powinnaś wziąć jego penisa do buzi wtedy będzie i sex. Nie martw się nie będzie pytał ani się obruszał, to wystarczy. Najlepiej gdy będzie spał. Też mam ochotę przelecieć siostrę żony. ;-)

Gość masturbant
oj przepraszam że się tu wpisałem myslałem że to lista do sztucznych zębów:)