Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatrycze taka tam

Wiecznie młodym być...

Polecane posty

Gość beatrycze taka tam

Jestem jeszcze młoda mam 22 lata, ale czasem nachodzą mne takie myśli może głupie, nie chciałabym sie nigdy zestarzeć, a właściwie to chciałabym zawsze wyglądać młodo tak jak teraz bez zmarszczek, czy da sie według was wyglądać całe życie młodo? nawet miejąc 60 lat? wiem że teraz już ludzie nie starzeją sie tak jak kiedyś, 30-latki wyglądają młodziej niż kiedyś nie ma już tzw. ''moherów'' :D Czy jest według was możliwe zatrzymać czas bez względu na metryke? czy ludzie kiedyś przestaną sie zewnętrznie starzeć?

Gość co sie stało?
staszek, pogadaj se ze mną na GG

Gość to zalezy od genow :P
po czesci i kasy na kremy a potem na skalpel :P ja mam 30 lat i mam zmarszczki kolo oczu i to nie takie, ktore sie prostuja jak przestaje sie usmiechac, ja je widze doskonale nawet pod makijazem :O sa osoby ktore zmarszczki widoczne (i to zaledwie kreska czy dwie) maja dopiero kolo 40tki. zatem wsyztsko zalezy od genow, dokladasz do tego dobre kremy, unikasz slonca a zwlaszcza solarki a potem juz botoks albo skalpel ;) i moze w wieku 70 lat (przynajmniej na twarzy i jak masz duzo szczescia na szyji) wygladasz jak 50 ;)