Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaton2

Niesepokojne 3,5 misięczne niemowlę

Polecane posty

Witam, Mam 3,5 miesięcznego synka nasza historia infekcji sięga feralnego dnia Wigili zeszłego roku Pani doktor wiedziała, że synek pokasłuje ale kazała zaszczepić. Zaraz po świętach 27.12 pojechalismy bo synek zaczał strasznie kasłać i dostalismy antybiotyk Hiconcil i nakaz brania Alertecu po 3 krople ( masakra Alertec jest od 1 roku), oraz Rubital. Nic to nie pomogło więc pojechalismy na konsultację do innego pediatry zmieniła nam antybityk na Klaci oraz syrop Elofen, po tym wszytskim synek zaczął mieć dusznośc więc dostaliśmy 3 zastrzyki rozkurczajace oskrzela i Ventolin wziewny lek. Ale to nie był koniec synek dostał biegunki i zaczęły mu ropieć oczka. dawałam smectę potem pediatra przepisała Niforyksydazyd na biegunke a na ropiejace oczka Biodacyne. Biegunka ustała, oczka nadal ropiały i znowu wycieczka do pediatry dostalismy już trzeci antybiotyk Biodroxil i syrop na rewolucje brzuszkowe Debridat. Synek od 2 tygodni strasznie niespokojnie śpi prawie wcale w nocy. Dodam że ma alergie pokarmową daje mu Nutramigen i pierś. Jestem załamana nie wiem co dalej moje siły są na skraju wyczerpania.

Gość roladinia
popytaj starszych pań jak kiedyś domowymi sposobami leczyły maluszki , jak je usypiały ,smarowały tłuszczykiem, inhalowały itp,,dawno temu moja babcia była niezastąpiona w tych sprawach ,,,,,

Gość gargamelek 5
marne prowo