Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marikkkka

Martwię się o męża

Polecane posty

Gość Marikkkka

Wiem, że to nie ten dział, ale właśnie tutaj często podczytuję.... Otóż mój mąż ostatnio skarży się na zawroty i ból głowy, nie tylko przy wstawaniu, ale w ogóle przy poruszaniu. A o lekarzu nie chce słyszeć (ciągły brak czasu) :/

Gość jjjjjjjjjjj jjjjjjjjj
kup mu preparat witaminowy typu vigor, jak mu nie przejdzie po kilku tyg to wymysl sposob by go zaciagnac do lekarza. Moj tez tak mial ale okazalo sie ze to brak witamin wlasnie

Gość kobieta z nadzieją
Moze byc wiele powodow takich zawrotow glowy,pierwsze co przychodzi mi do glowy to zmiany cisnienia,slabe cisnienie- przez zmiany pogodowe? dalej- moze odstawil jakies leki albo zaczal brac - i jest to efekt uboczny tego? powinien przejsc... moze ma za malo jakis witamin w organiznie? gotuj mu cieple obiady i niech lyka zestaw witamin do czasu spotkania z lekarzem i nie martw sie powodzenia

Gość roladinia
to modą być pierwsze objawy nadciśnienia, jest to podstępna i niebespieczna choroba !

Gość Kiniaa < 333
Marikkkka Ile twój mąż ma lat?

Gość Marikkkka
Mój mąż ma 30 lat i jest szczupłej budowy. Może kupię mu ten wigor. Niedawno był podziębiony, może to faktycznie jakieś osłabienie tylko, a ja już boję się najgorszego :/

Gość kobieta z nadzieją
ja tez leze przeziebiona od kilku dni i mam lekkie zawroty glowy-oslabiony organizm... ale slyszalam tez ze zawraty glowy moga wystepowac jako objaw ciazy? ;))

Gość kinjo
Biegnijcie do lekarza, natychmiast, mój mąz miał takie objawy rok temu, w efekcie okazałao się, ze to poważne zaburzenie pracy lewego błędnika, konieczne są leki, najlepiej gdyby położył sie do szpitala bo te objawy mogą być również jakimiś zaburzeniami krązenia w mózgu (takie były pierwsze diagnozy u mojego męża)

Gość Marikkkka
No własnie problem w tym, że on nie pójdzie :o

Gość retrytyiku
moze brak sesku

Gość kinjo
Wiesz co, mój mąż też nie poszedł, któregoś dnia wrócił z pracy i bardzo źle sie czuł, ale co tam, nie pójdzie i koniec, następnego dnia rano wyjechał do pracy (samochodem) i za 20 minut zadzwonił do mnie, że stoi pod domem i nie moze wysiąść z samochodu (potem okazało sie, ze dojechał jakieś 5 km i nie wie jak wrócił), wiec ubrałam sie i przyprowadziłam do domu, zadzwoniłam na pogotowie i z miejsca zabrano go na oddział neurologiczny, miał już wtedy zaburzenia mowy, koncntracji i chodzenia. To tak ku przestrodze.

Gość jjjjjjjj jjjjjjjjj
ech, nas mozesz pzestrzegac, ale wiekszosc facetow dopoki ich to nie spotka nie aucza sie na cudzych bledach.... moj jak tylko ma zawroty glowy to chodzi po domu i mowi ze ma raka mozgu i niedlugo umrze....'/