Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krumpatyczka

Młodzi , bogaci i przystojni gwałciciele...

Polecane posty

Gość krumpatyczka

Nie rozumiem jak można być przystojnym bogatm i do tego młodym gwałcicielem ? Miałyście takie sytuacje ? Bo ja nie doświadczyłam gwałtu lecz moja koleżanka tak jak się ustrzegłam kopem w krocze ;( Ale ona nie miała tego szczęścia żałuje , że ją nie ostrzegłam ale nie wiedziałam ;( Co to za skurwie*l ;( Ja mam 17 lat kolezanka tylko 16 i już takie coś ją spotkało nie moge tego rozpracować nie moge tego pojąc ?? Gościu śliczny młody bo 20 lat dom piękny duży willowy on miał pełno kasy. Mogł mieć każdą nie rozumiem tego ?? Czy ktoś miał podobne sytuacje ?

Gość krumpatyczka
Nie spotkało was takie coś tylko sama jestem ???

adrenalina nimi kieruje...chęć zdobycia czegoś siłą. Pewnie jest świadom swojego wyglądu i stanu majątkowego.Pewnie uważa że mu się to wszystko należy.

Gość krumpatyczka
A najlepsze jest to ,że z początku wydawał sie spoko można mu było zaufać ;( A potem wbiłam do baru gdzie on przesiadywał ;( I co zobaczyłam jak podrywa jakieś 14 nastolatki głaska je po tyłku i w ogóle . Schował się tak aby mnie nie zobaczył i widziałm jak daje jej 100 zł i wychodzi z nią z tego baru i wyszłam za nimi a potem to już na ten widok jak ona tam z nim w tym samochodzie się posuwała to bym sie prawie zerzygała. Dzień pozniej poszłam do jego domu i mu wygarnełam co o nim myśle a on probował mnie zgwałcić ale sie mu wyrwałam i dostał kopa w krocze. Przez 2 dni płakałam a on zdązył zgwałcic moja kolezanke ;(

Same sobie jesteście winne, skoro lecicie na kasę. Wychodzi na to że jak facet ma kasę, to może z wami wszystko, więc robi wszystko. Sprzedajecie swoją godność. I właśnie dlatego tym co w życiu POWINNO liczyć się najbardziej jest honor. Lepiej umrzeć z honorem, niż żyć bez niego.

Gość głupie młode koorwy na nich
lecą :D to chłopaki używają ile mogą > i jeszcze te teskty... 2 dni potem poszłam do neigo do domu :D :D :D :D :D pewnie nawet nie zadzwonił :O :O :O głupie koorwa z Ciebei i tyle.. ps. widać to po Tobie na zewnątrz???? ;) czy trzeba się przekonać w parę dni :D

I dlatego właśnie głosuję na Platformę Obywatelską, bo PO to: - wzrost gospodarczy; - silna pozycja Polski na arenie gospodarczej; - patriotyzm i duma narodowa; - honor, wiara i godność.

Gość krumpatyczka
Jak byś czytał ze zrozumieniem to byś zauważył dzień później a nie to co ty napisałeś. I czy to moja wina , że podobają mi się przystojni mężczyźni bogaci nie koniecznie ,ponieważ sama nie głoduje. Nie mieszkam w baraku i nie jestem kurwą. Kurewką jest ta , która sprzedała się w samochodzie za 100 zł . Poszłam specjalnie aby mu wygarnąć kim jest a nie aby mnie puknął .... Przeliczył się , ponieważ znam sztuki walki , gdybybył mniej napakowany dostałby bardziej. Ja nie lece na kase tylko sądziłam, że bogaty może mieć wszystko co chcesz i nie musi brać na siłe a biedny wręcz musi bo mu nikt nie chce dać ..... ;/

Gość głupie młode koorwy na nich
Jak byś czytał ze zrozumieniem to byś zauważył dzień później a nie to co ty napisałeś :D :D :D :D :D no tak -- nie wytrzymałaś nawet 2 dni - poleciałaś jak najszybiciej się dało :D pewnie z prośbą o wyjaśnienia zaistniałem sytuacji oraz z pytaniem - jak on sobie to wszystko dalej wyobraża? :D :D :D :D :D a te sztuki walki to :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D